Renato & Cornelia

















METROPOLITAN MUSEUM







PÅSK HOS PHILIPPA













En kort men härlig och sjukt rolig påsk veckan hade vi, berättar mer lite senare!

Sveriges Storsta Bloggar???



Nar man kollar runder pa Sveriges storsta bloggar ser allt likadant ut. Laste en intervju med en bloggare som sager att for att fa en kand och stor blogg maste man vara unik och verkligen speciell, JA de maste man men inte pa de sattet hon tror. Bloggarna som ligger i toppen och som ar storst ser precis likadana ut.
Alla ska ha Alexander Wang vaskan och Balmain jackan och alla ska aka till New York och saklart far lasarna folja ma! Fan vad inspirerande och gud sa gulliga tjejerna ar som tar med ALLA sina lasare till sina resemal.
Alla kollar in style.com och sa fort de varit en ny visning sa kan man se och lasa om allt pa alla bloggar, alltsa vem som hellst kan veta allt om mode och de senaste visningarna, de roliga ar ocksa att dom snor bilder fran varandra sa bloggarna ser nastan likadana ut de ar bara sjalva designen pa sidan som ar lite olik, lite!

Jag fragar mig sjalv varfor jag egentligen laser dom, allvarligt sa vet jag inte, finns inget vettigt svar. Man vet ju redan hur deras dagar ser ut, de ar Plock pa stan, Espresso House, fest pa Berns och lunch ma Frisor Bobby, men nastan varsta av allt ar alla bilder pa alla dessa hundar och husdjur, vem vill se dom i varje inlagg sa j**** sota och gulliga ar dom inte. Kom med nagot nytt!!!

Visa att ni ar speciella och unika och fortjanar att vara hogst upp pa lisstan, Ni som ar storst!



GodNatt




De är något med Love som jag gillar...

(Photo by Emmet Gowin, Acne Photography)

Lordag Morgon

Hiihihihi....
Nu har jag ater igen dragit ut J skona stol, satt mig till ratta ute vid den stora datorn med lite kaffe och nu ska jag ge mig ut...
Ut pa natet da. Har har jag min plats och jag trivs oerhort bra, huset ar tomt, nastan bara M hemma dom andra har akt till Florida precis. Ja sa har kommer jag sitta fram till tisdag, hihihihahaha.

De ar en kansla jag far, kanske lite frihetskansla eller en trygghetskansla jag far nar jag sitter vi datorn. Varje gang hittar jag nagon ny spannande sida eller hittar ett nytt favorit program jag kan folja. Fast de jag gillar messt att gora ar att lasa bloggar, hade jag bara bloggat lika mycket som jag laser sa hade ni inte haft annat att gora an att folja mig. Men de kanske inte hade varit sa intressant att lasa om vad jag gor pa datorn.
Kul att hora att ni har sa forbannat bra vader hemma da, har regnar de och blixtrar lite titt som tatt, och vi ska inte tala om blasten. Sa i dag ar de riktigt data vader!

Ni kanske tycker de har later trakigt, far ni garna tycka men just nu finns de inget som kanns mer ratt, och jag ar LYCKLIG!



Vår




Summer Belongs To Wang
Summer Belongs To Wang by liacornelia on Polyvore.com

Favorit klänningar från Alexander Wang.

Idag ar de inte speciellt varigt men om man tanker var sa kommer den tror jag!

Grattis till min Moster som fyllde ar igar, hade inte mojlighet att hora av mig igar tyvarr! Hoppas du hade ne trevlig fodelsedag!

Nu ska jag lagga mig igen sen blir de lunch! Puss

RSS 2.0