Happy Halloween!















Idag har vi varit runder i olika kostymaffärer och halloween affärer. A och A letade efter något att ha på sig ikväll, dom ska nämnligen vara med i paraden ikväll som vi ska in och titta på. Vi hamnade i en jätte affär med alla kostymer man kan tänka sig. Dom hyrde ut till vanliga människor men mest till teatrar och liknande men dom hade även Vintage kläder, men inget gick att köpa lite synd. Verkligen sååå fina kläder men där var så mycket så det var svårt att se allt och de kändes lite sunkigt..kläderna var ju inte nya direkt. Jag lyckades endå hitta massa fina saker, ni ser ju åvanför! Så ikväll blir det alltså in på manhattan, se parade och sedan möta upp eadbro.blogg.se
för en drink. Annars blir det en lugn kväll skulle jag tro.

Hoppas ni har en bra kväll hemma!

GRATTIS RENATO på 21 Års Dagen ♥

Tisdag Kväll In The City

 
I Tisdags åkte jag och Nadine in till stan för att möta upp hennes vän från tyskland som precis har kommit hit för att göra ett internship. Det var nämnligen hennes födelsedag och den tänkte vi fira på Marquee!
Så så blev de och så här dåg de ut...
Vi började mä en drink på en bar precis intill Marquee.


Dags för den lilla födelsedags presenten och "tårta" En väldigt enkel variant men god va den ♥



Sedan vidare till Marquee! Efter ett litet tag dagen efter kom jag fram till att detta var den bästa bilde på mig under kvällen, konstaterade också att jag på kort är inte en bra kombo, N höll helkt klart med...eller är hon inte van vid min kamera?!

Det var en bra kväll, jag behövde verkligen komma ut, kvällen var dock kort,  men de passade mig bra! Marquee är helt klart ett bra ute ställe...du har alla möjligheter till att ha hur kul som hellst, men just nu tycker jag inte att detta lockar mig så mycket. DEt handlar mest om att dansa och dricka så mycket man kan av gratis spriten och dansa så Po**igt man kan för att få killarna uppmärksamhet...Min tid kommer kanske vem vet, men inte just nu! Då går jag hellre till en mindre mysig bar i Meatpacking eller Greenwish Village där man faktiskt kan träffa nya männiksor och umgås. Trots detta blir de nog endå marquee på min födelsedag för då vill jag verkligen fira! Men som sagt en bra kväll och vi hade väldigt trevligt tillsammans §*



What happened to my life?



ÅÅå vem vill flytta in här med mig? Jag vill ha min egen lägenhet, mitt eget liv, mina egna saker och bara ta hänsyn till mig själv och ingen annan!!
Jag har en liten down period, jag måste bara få göra något för mig själv. Fick dock goda nyheter igår, en vecka i november här jag ledig, familjen ska iväg och dom lämnar mig ensam hemma och jag har aldrig varit gladare. Vissta hade de varit kul att förja med, men nu kan jag göra dom sakerna jag vill för då är de bara jag som finns, ingen annan och inga andra, bara jag!! Precis vad jag vill och behöver! ♥

H A L L O W E E N











Jag älskar halloween och det är inte många hus som inte har dekorerat med gravstenar, pumpor, spöken och massa annat. Denna trappuppgång hittade jag och pappa när vandrade runder uppe på Upper East Side.  Det roliga är att jag kan inte för mitt liv tänka mig att dom som bor där sätter upp allt själv, utan man anställer såklart något som fixar de! Men man måste ju ha den värsta dekorationen för att visa alla andra att man är en bra förälder som engagerar sig i barnens liv!! Ja det är vad jag tror, och efter att ha bott i en amerikansk familj tror jag att jag har ganska rätt, jag hoppas dock att de kankse finns någon som kan bevisa att jag har fel!

Men Halloween it is and i Love it!

Which One To Choos?


                                                   
                                                                     miumiu
                                                 
 
         Marc By Marc Jacobs                                                                           miumiu

Hjälp mig!!!! Vilken tycker ni, jag tror jag redan vet vilken de blir men är inte 100% säker än!



Tapet


Sitter och läser lite bloggar och hittade denna bilden och föll direkt för tapeten!! Vad säger ni?

Fredagskväll Utan Energi



Nu blev det lite nya ändringar igen, mycket bättre!!
Denna dag har varit en av dom mest jobbiga dagarna här hittills, sen kom jag på att de jag har gjort i dag har jag jobbat med under ett år. L är äntligen klar med sin "show" som hon kallar de. Ett klädesföretag skickar hit kläder som hon sedan säljer till kunder som kommer hit till hennes hus för att shoppa. Det jag har gjort är att packa upp allt och idag skulle allt packas ner igen, mycket jobb vill jag lova! Som tur va fick jag hjälp av M och K. Jag började kl 8 i morse efter att alla gått till skolan, Utan frukost, blev klar ca vid 14.00-14.30 utan lunch. All min energi försvann vid ca 12 tiden och den har inte kommit tillbaks!

Lite av detta beror också på att jag och Helena hade alldeles för trevligt igår! Jag mötte upp henne vid City Hall för att sedan dra oss vidare till mitt favorit område. Meatpacking, där åt vi på ett litet super mysigt ställe helt i min sak, maten var väll sådär dock men de gjorde inte så mycket, vi han knappt med att äta för allt snackande...vidare sen till en liten bar precis runt hörnan, där blev de ytterligare lite mer vin och tiden bara sprang iväg...Känndes inte alls kul att sätta si på tåget hem när man bar vill stanna kvar i denna härliga stämmning som vi hade skapat!

Imorgon möts vi upp igen för en heldag, fika, lunch och shopping...ser fram emot det. Hade bara velat gå och lägga mig nu så jag är laddad för i morgon och så att denna dagen kan få ett slut, men L är iväg ikväll så så blir inte fallet, jag ska fortsätta att mysa i vardagsrummet där jag nu sitter och njuter av att kläderna äntligen är borta! Trots att det är kläder jag har jobbat med så packa och packa upp är inte min grej endå!!

God Natt §*

Ps: B det var du som inspirerade mig, nu är jag hooked!!

Ny Design





Nu har bloggen fått en liten make over nu inför hösten, fortfarande inte helt klar men detta var allt jag hann idag!
Frukost mötet var lyckat, fick lite nya kontakter från Tyskland och än så länge verkar dom trevliga, vi hann med en litet fika efter frukosten också!
Nu ska ja hoppa sin i duschen och sen göra mig fin inför min stora kväll...H är i stan så vi ska ut på en liten mysigt middagskväll, kankse blir en liten drink också, vem vet!! Ska bli så kul att se ett känt ansikte...

§*

Torsdag


style.com                                                                                           Vinnare! Älskar skorna ♥

Det kvittar hur tidigt eller hur sent jag somnar, alltid lika trött när jag vaknar. Men nu är jag uppe, eller ligger i min säng och lyssnar på Adele, har ni inte hört alla hennes låtar måste ni, såå fina och dom passar så bra nu när de äntligen är hösttiider!

En sak som stör mig väldigt mycket på är att när barnen inte ser de som letar efter så kallar dom på min eller L, dom säger att dom letat så då springer ju jag runt i hela huset för att hitta ett annat ställe dom kanske har hamnat på, 15 min senare hittar man de precis där de ska vara, bara att de ligger tex en annan tröja över eller liknande, fruktansvärt irriternade, Känner att jag hade behövt lite semester trots att de bara var två veckor sedan jag hade 5 dagars ledigt.

Alla komentarer o mail jag får av mina bästa saknade vänner hemma hjälper mig att hålla humöret uppe, blir alltid lika glad när någon skriver!!!

Nu ska jag gå upp o göra vid mig, har en frukost träff med alla aupairer i Pelham nu på morgonen!

Hoppas ni får en bra dag, eller att ni har en bra dag! Kramar §*

Favoriter Från Season Finaly 08 Av...




Jag vet inte hur långt ni har kommit där hemma så jag ska inte avslöja vem som vann, men helt klart rätt person vann!
Här är mina två favoriter från den sista visningen i Bryant Park.



Bilderna från Bravo.com


 

Den blå lilla skapelsen är helt underbar och brudklänningen gifer jag mig gärna i mer än en gång!!
Vilken är er favorit?

I N K Ö P





        
                        




Klänning: Plastic Island 200 dollar.
Guldig klänning: Billigt ställe...20 dollar.
Väska: Zara 108 dollar.
Armband: China Town 15 dollar.

Gissa om jag älskar den blå klänningen och mina armband!?


Make Up Perfekt För Hösten


I Söndags åkte jag in till en liten by, Bronxville, jätte mysig by mä små fina butiker. Jag gick en i en butik som hade mest smink, men som även hade lite kläder och smycken. Vi började prata och jag nämnde att om de ät något i sminkväg jag behöver är de ögonskuggor. Efter ca 15 min var jag färdigsminkad för en utekväll. Efter allt jobb hon laggt ner coh med tanke på hur trevlig hon var så kände jag min tvungen att köpa något, så jag plockade upp min ganska tomma plånbok och köpte hela kittet hon hade använt sig av.
Färgerna är egentligen mörkare än på bilden.. Mörkblå, mörkbrun, mörklila, ljusbrun och highligther.
De fem skuggorna kostar 340 kr vilket kanske inte är så farligt med tanke på att man får 5st skuggor och jag har kommit på att de är värt att lägga lite mer på Make Up efter som du ska ha de på huden, då är de viktigt att de är bra saker så inte huden tar skada, plus att de håller längre. Så i helgen blir de permiär!

Pappas Och Min Vecka



Pappa landade på JFK på måndagen den 6/10. Vi möttes upp på Grand Central och därefter
åkte till hotellet han skulle bo på, väldigt bra läge precis i början av Central Park. Dagarna rusade sen förbi. Pappa var väldigt negativ i början, jag trodde att han var världsvan och sett det mesta efter många år av resande men tydligen inte. Efter en sisådär 3-4 dagar senare började han aklimatisera sig lite och började faktiskt se det hela från en lite mer positiv vinkel, New York är inte så tokigt endå va!?

Vi hann med att se och göra mycket, bla blev de massa gående och många goda muffins. Det första pappa sa när han kom var att han måste ha minst en muffins varje dag eftersom Amerika har världens godaste muffins, jag säger inte emot trots att muffins inte är riktigt det jag föredrar...


Alla vet vilken gata detta är...


Resturangen där Charlotte springer på Mr Big och dom får rusa till BB


Mr Big och Carrie i sin grå underbart fina klänning på Monkey Bar..."as friends"

Så här började veckan, en oplannerad Sex And The City vandring, bättre kunde de inte börja♥
Sedan fortsatten den så här...




Till och med ett litet leende!






Guggenheim




Där utanför hittade vi också en fasinerande Lastbil som föll min pappa i smaken.
Detta var en liten del av Upper Manhattan...nu fortsätter vi till Time Square..


Det får bli bara en bild härifrån, ni alla vet ju hur de ser ut där eller hur...


Lite längre ner på Brodway hittar man Flatiron Building.
Så den måste man ju ta massa kort på..


Alla Fotografer har sin stil. Nu til Lunch i Greenwich Village


Följt av en liten promenad






också lite Jazz musik i parken.


Vidare till Soho för en kaffe paus och lite annat...bla hittade jag min nya favorit affär och jag fick en liten klänning som ör såå fin, ni får se den på Nyår!!




Pappa hittade också en bil, så man får ju ställa upp..
Vidare in på Bleeker St, Cornelia St och......



hihi

Nu till Veckans Höjdpunkt... NY Rangers!!! ♥
Jag trodde att de skulle vara bättre tryck än vad de var, men Henke stod och mer än de kunde jag inte begära!








Alla Älskar Henke!

Så detta var vår lilla vecka här i stan, en liten dela va de. Vi va också på Tao men där vet ni ju också hur de ser ut, plus ett flertal resturanger och fik. Vi åkte även en turist buss, jag hatar turistsaker men jag antar att en rundtur är ett måste oavsett till vilken stad man åker till. Vi åkte också ner till Lower Manhattan, China Towns och Chelsea och Pelham och White Plains fick sig också ett besök. En mycket bra vecka faktiskt.

Tack Pappa!!



Fashion Weeks



Jag ska göra det lätt för mig, det sista som behövs är ännu en blogg som handlar om Paris, New York ....Fashion week. Därför länkar jag till en annan blogg som jag tycker väldigt mycket om, där kan ni se det bästa från tex Paris fashion week som pågår just nu.
http://jennycindy.blogspot.com/

Enjoy !!!

New York en vecka senare



En vecka har gått sedan sist. Hösten börjat äntligen komma på riktigt nu och halsduken har åkt fram. Jag är lycklig ♥
För en vecka sedan lämnade L mig med "barnen", vi var ensamma till söndags kväll. Jag trodde att de skulle bli en utmaning men allt gick jätte bra. Idag låg det ett litet brev på trappan till mig, ett jätte fint kort fick jag där L hade skrivigt så fint. Detta var första gången som hon åkte hemmifrån en lite längre tid utan barnen på 7 år, är väldigt glad att jag ställde upp på att göra detta, trots att vi inte får jobba så mycket för organisationen.

Så helgen var lugn för min del. I måndags fick jag ledigt och då åkte jag in till Soho och gick runder hade en jätte skön dag, fick lite ont i mina fötter av mina röda klackar så när jag kom hem gick jag ner och fick naglarna och fötterna fixade, perfekt avslut på dagen. Vad som inte var så kul va när konduktören på tåget sa att vi stannar inte i Pelham, första stoppet är Harrison, 3 stationer efter Pelham, bara att åka tillbaka men hem kom jag till slut!

Igår åkte jag till Rye för att träna och kolla lite på hockey. Träningen var katastorf, var inte alls sugen och kramp i fötterna, va bara på en halv timme. Saknar att åka i min gamla ishall hemma när vi va fler på isen det var de som gjorde konståkning så roligt, det är fortfarande kul men inte på samma sätt när men är helt ensam på isen. Iaf så är Rye en jätte fin liten liten stad, dom har alla butiker som man behöver och det ligger precis vid havet.

Annars funkar allt som vanligt, oktober är fullspäckat, pappa komer nästa vecka, familjen åker iväg, L mode show börjar samma vecka som dom kommer hem och veckan efter kommer H och hälsar på, hoppas jag får tid över så vi får tid till att umgås inne i City!

Ha en bra dag allihop!! §*

RSS 2.0