Hard Working Women...



Yes..hard working..har varit så dålig på att skriva nu i veckan, saken är den att jag har haft de tufft men jag har också haft riktigt kul. Jag vet inte om de har att göra med att jag jobbar min sista vecka på Allers som jag slappnar av och njuter mer av de stora jobbiga mode plåtningar, detta har varit sdom två största jag haft tror jag under hela året, och dom har legat direkt efter varandra, men endå känner jag att jag kunde varit kvar längre på jobbet och de har varit riktigt riktigt kul. I går fick jag även vara barnvakt år en liten 4 årig pojke som skulle vara med på en bild, jätte söt men guud vad ungar kan trötta ut en! Men vi hade kul och allt gick jätte bra, likaså i dag, allt gick bra och de v också jätte kul, förutom att de som sagt är höst mode nu som gäller. De kom ner en dam som bodde i huset där vi plåtade, hon hade tydligen massa gamla kläder och historier om hennes ungdomsliv som hon bara var TVUNGEN att berätta, sen kom hon springande med sitt album från 70-talet i högsta hugg...sällskaps sjuk tror jag hon va!

Nä de får bli ett kort inlägg i dag, ska upp tidigt har jätte mycket att göra i morogn på jobbet igen, de är långt ifrån över, trots att de bara är två dagar kvar!

Sov så gott....§*

Jag hörde I, Ida ska gå på Sex and the city förvisningen i Stockholm!!!!  Sååå kul!♥


Recover!

image307

Precis vad jag behlvde efter förra helgen...en Recover Helg, äntligen!! Känns jätte skönt. De behövs även infär nästa vecka som är fullspeckat med två mode plåtningar både Tisdag och Onsdag. Hoppas de kommer gå bra, är lite nervös, jag vet hur mycket jobb de är med en modeplåtning på en vecka, nu är de två, men två olika reportrar, alla kläder ska tillbaka eftersom jag slutar på fredag, då måste också allt va iordning till I kommer tillbaka. Inte nog med de...För 5 veckor sen, efter en sen utekväll kom jag och S hem och skulle sätta oss ner på en sten i min trädgårs innan hon skulle gå hem, då råkade hon sätta sig på mitt lillfinger som hamnade ganska mycket i klämm i en konstig vinkel. Jag och mamma trodde de bara va en stukning och att de skulle gå över, den va väldigt sne, pekade helt ner och kunde inte röra den. I fredags va jag och röntgade den (upplevelse aldrig gjort förut, fy för o jobba där, inte ett fönster i närheten) och de visade sig att en sena gått av. Så nu går jag runt med ett litet stativ till mitt lilla lillfinger och de måste jag ha på mig dygnet runt i 4-6 veckor...sådär kul!! Men mamma och S jag älskar er endå så ha INTE dåligt samvete, de kommer bli bra igen de vet jag!!

Idag har jag umgåts med mig själv hela dagen, tog med mig frukost på stranden, åkte hem och tvättade och baka till mamma, riktigt kushållig har jag varit, ganska kul! Men när jag va på stranden iaktog jag en barnfamlij bestående av två vuxna och två barn. Pappan va som en soldat till de två pojkarna som va runt 3 och 5-6 år. Han sa hela tiden vad dom skulle göra och vad dom absolut inte fick göra, mest vad dom inte fick. Han skällde på dom hela tiden fast dom inte gjorde något fel, dom hade bara kul och skrattade när dom badade under pappans uppsikt. Jag tänkte flera gånger att nu får de ju vara nog, barn ska få busa och ha kul, men när pappan skrek till dne älsta: Är du helt dum i huvudet, använd hjärnan någon gång A ! Då visste jag inte var jag skulle ta vägen, vanästan på väg att springa dit, men vad skulle man säga! Stackars barn, hur kan man behandla och förnedra sina små barn så, Dom gjorde ju inget fel, jag hörde och såg allt, satt bara en liten bit ifrån. Varför skaffar vissa barn? De är en fråga jag inte försår, den ska ju inte ens få finnas bara!? Jag tyckte de va hemskt att se, skulle kunna skriva hur mycket som hellst om detta, men ska nog hålla de till mig själv. Men...

...Barn är värda de bästa!!

Nu ska jag bjuda min mamma, syster och hennes två barn på muffins...♥
§*



Budget Inköp...





Dom fina muffins formarna hittade jag äntligen på designtorget när jag va i malmö, älskar dom.
Nu måste jag hålla min packt, ingen shopping innan Barcelona med Be! Det är ju inte så långt kvar så jag hoppas de går bra!!
Nu blir de lite mat!! §*

Maria Mena * Just hold me



Älskar, älskar älskar...

21 Juli...


 image301

 Ja..Den 21 Juli åker jag till New York, de jag vänatat på i hela mitt liv. Endå var detta de svåraste beslutet jag tagit. Min energi är i botten, ingen sömn inga klara tankar, vill bara gråta!! Men nej, nu är de bara att ställa in sig på detta och se till att de blir bra och denna gången har jag alla förutsättningar till att lyckas!! De som är så tugnt är att åka ifrån mina älskade vänner, känslorna är verkligen upp och ner. När jag tänker och är med dom kan jag skatta för att sen sekunden efter bara bryta ihop och känna att jag gör ett misstag, så kommer de nog vara hela sommaren. Men misstaget är att inte åka och jag vet ju att jag har kvar er och de är de viktigaste!! §*



 

I N R E D N I N G

image291image292
Vad tycker ni? Jag älskar de. Ett hus på kusten i Frankrike på ett berg med en härlig utsickt över en stor vinodling. en träveranda med flera olivträd och tomatträd, en stor rotting stol där jag kan sjukna ner och dricka mitt vin, få ny energi och ideer. Tills sist de viktigaste, ett uthus med en ugn där jag kan sitta hela dagarna och blåsa mitt gals!
Kan ni se de framför er? Jag kan! §*

Drömmer...


...Hoppas ajg kan få klart min klänning till helgen, önskar bara att jag haft detta syrum då hade de inte tagit många timmar innan den hade blivigt klart. En kreativ persons drömmpalats ♥
§*


I N S P I R A T I O N

541286-249
Chanel...behöver jag säga de?.....Underbart fantastisk♥

Lördags Kvällen i Bilder

image284

För drink innan maten på B's balkong

image285

image286

Och så en liten D.O

image287

Min B ♥

image288

Så här slutade de §*

Sommar Sommar

541286-283

Jag sitter på mitt lilla kontor, belammrad med vinter jackor, tjocka stövlar, sjalar, väskor, tweed byxor, vinter vinter vinter...Därför tänkte jag nu överdriva sommarkänslan mer ett riktigt sommar mode!
Älskar Naked dressen med de lila satinbandet ♥
Det är den nackdelen med detta jobbet, vi har så lång pressläggning, så när det är som mest sommar och som mest underbart och man vill bara inte att sommaren ska ta slut, då börjar vi att förbereda inför Julen. Inte riktigt de man är sugen på. Samma är de nu, hinner inte hänga undan sin vinterjacka förrän man är begravd i dom igen, 
I MAJ!!!!
§*

Mode + Inredning

541286-282

Man får lite av en sunkigt öststads känsla när man ser dessa bilder. Men dom går ihop så bra och blir tillsammans väldigt inspirerande, både modet och inredningen. Den lilla creme klänningen är ju ursöt! §*

RIGHT SHOES...

image281

Idag är jag väldigt sugen på skor...sitter på jobbet men har inte så jätte mycket att göra...Jag har letat hela dagen efter den perfekta skon, här är den! En röd High Hill kan inte blir fel..Någonsin §*

BEAUTY...

image280

                  Svårt vacker bild!! vad tycker ni? §*

I N R E D N I N G

541286-95

Tänkte att de är dags med lite inredning.Jag älskar surrealistiska bilder, dom sätter verligen igång hjärnan och man blir såå glad. men steget till att inreda så här hemma och få vara glad alltid är Stort!
Det kommer komma många surrealistiska bilder §*

NY DAG...

image271

Tänkte att min blogg behövde ett nytt utseende, detta känns mer jag. Jag älskar pastell, så detta känns bättre, men är inte helt nöjd än.
Igår va ju en lite halv tung dag, när jag kom hem sen på kvällen fick ajg läsa något som verkligen gjorde mig glad och jag insåg hur mycket mina underbara vänner betyder för mig. Blir så glad när jag tänker på oss, de finns inget negativt att säga om dom, finns ingen anledning till att bråka, finns ingen svartsjuka. Vi är olika men vi kompletar varandra och vi har fantastiskt kul tillsammans. B skrev så fint om oss alla ♥
www.gitta.blogg.se

§*

IN THE SHADOW

image268


Ågesten har dämpats lite och de känns skönt, det är aldrig försent att förändra. Hade en jätte skön dag på jobbet, va hemma hos K och plåtade, gick jätte snabbt sen fikade vi resten av tiden, på gooda kanel snäckor!! I morogn åker reportrarna till Stockholm så jag blir ensam kvar, eller jag har K som inte skulle med, så de är vi två i vår hörna! Så veckan blir lugn och de kan vara skönt för jag har så mycket annat att tänka på nu än jobb. Familjen i NY vill veta så snart som möjligt, men f*n att de ska vara så svårt att bestämma sig...jag får kanske börja vänta på tecken, måste ju finnas några!
Nu blir de sängdags..natti natti §*

I N S P I R A T I O N



ÅÅh...vad jag hade velat ha dessa klänningarna i min garderob!! Helt fanstastiskt underbara ♥
Det är något speciellt med svart / vita gärna 1910-60-tals bilder. Älskar §*

COVER ME

image267

Kvällen började jätte bra, jag B och S åt jätte god mat på MM, hur mysigt som hellst och den fortsatte att gå åt rätt riktning. Tills något hände och de blev bara ett hål. Hur? Varför tillåter jag att de blir så, hur kan de bli så? lär man sig aldrig? Kommer man aldrig att lära sig?
Det hade kunnat vara så bra, det hade kunnat bli en perfekt kväll, den hade alla förutsättningar. Nu sitter jag här med ångesten hängandes över mig och ska försöka jobba. De känns som en mardröm, även om jag är själv eller har människor runt omkring så försvinner de inte, om jag försöker att tänka positivt och intala mig själv att de inte var så farligt så kommer känslan om att de va mycket värre än vad jag trodde innan jag försökte intala mig att de inte va så farligt! Önskar att jag kunde tömma mig själv och få börja om, aldrig ha den här känslan som går från magen upp i halsen, vill spy upp den och få in ren luft igen!
Jag kan bara skylla mig själv, de är ingen annans fel, men är detta verkligen jag, vill jag vara den jag har gjort mig till, vill jag tänka och se mig själv så här?

Jag tror jag har bestämt mig!  Jag vill inte göra så här och förstöra för mig själv mer, jag är värd bättre/mer. Ingen mer ångest så är de bara!!! §*

TIDSBRISST....

541286-98

Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, och ska snart iväg!!! IIrrrhh...Man skulle haft en sån här klocka på väggen så man fick lite inspiration, eller vad tycker ni? §*

BeslutsÅngest



Den här bilden speglar ganska bra hur jag känner idag. Vad ska jag ha på mig i kväll? Det har ekat i mitt huvud hela dagen, samtidigt är de lite kul..vilket problem egentligen lixom. Men jag säger de inte högt, mer än till Be. Vi försökte oss ut på en shopping runda, men de gick inte alls vägen. Vår stad är på tok på liten, det finns bara en stil man kan hålla om man ska köpa kläder här: Den romantiska stilen. Den är fin men kan tröttnar ju faktiskt. Men iaf så ska vi ha kul ikväll. det blir först fördrink hos Be, sen god mat på MM och till sist en god flaska vin hos Sanna innan vi når vårt slutmål för kvällen.
Min klänning blir inte klar, jag sitter o syr för fullt nu men har lagt ner tanken på att få bära den i kväll, det får bli till nästa helg!

Ha en jätte bra kväll, vi kanske ses! §*

Brazil



Måste bara visa den här fina bilden. Min vän är i Brazilen eller ja han är i Sydamerika, så jag snodde den här bilden. Tycker den är så fin! Så tack!  §*




God Natt



Kom precis hem från ett glas vin i stan, de blev en tidig kväll. Skönt! Jag har sytt hela dagen i dag, vill ha klar min klänning till i morgon, dessvärre blir de nog inte så!
Uch nu orkar jag inte mer, ska upp tidigt i morgon o försöka få till min klänning, jag vill jag vill jag vill!!!
Så god natt....§*


New York...eller?



 
Det blir inte mer New York än så här...

Man blir ju sugen på NY när man ser dessa underbara bilder...men den ständiga frågan..L.A eller N.Y ?
Valen kommer tillbaka hela tiden trots att jag tror jag bestämmt mig, men de är svårt. 
 
  Var ska jag spendera mitt närmsta år, förhoppningsvis längre?!  §*

Goood Kväll!!!



Är så sprallig, ivrig och glad i dag!! Jag o min vän Li har haft en super mysig shopping dag i Malmö. Verkligen jätte mysigt har de varit, hade inga förväntningar alls, men vi hittade så fina saker och åt en god fika vid kanalen i solen. Sen åkte vi vidare till Stoff och Stil och köpte tyg, så nu kliar de verkligen i fingrarna, vill bara börja , men änkte försöka hålla mig till i morgon!
Här är några bilder...

 
 

Fiin!


Ganska gott...


ILVA

God Natt §*



 







I N S P I R A T I O N

image257







London Premiär

image206    
Sex and the city filmen har nu för första gången vistats. I måndags hade den
premiär i London. jag har inte läst några recenstioner, vet inte heller om jag vill
göra de. jag ska bara längta mig till döds tills den har premiär och jag ska inte
spekulera i något!!
Så får ni reda på något så säg INTE de till mig!

Vem har den vackraste klänningen? Jag gillar "Carrie's" klänning från Alexander Mcqueen bäst!
Vem tycker du?
§*
                                                                                                                                                                                                                                                                              

God morgon!

image205

Idag började jag min jobb dag på ett helt nytt sätt. Jag gick upp vid 6, på mä gympa skorna och ut! Jätte skönt, hann träna i 40 min så alltid något! Det va nog inte sista gången jag gör så här, känner mig mycket piggare än vanligt. Igår var jag på ikea och köpte mitt nya sy bord, så nu äntligen kan jag börja sy, ska till Malmö i morogn och köpa tyg mä Li, ska ha en riktig mys dag, är ju ledig i morgon, har tagit en lång helg denna veckan!
Nu måste jag jobba...
§*

Sorgligt Vacker!


D.O / Jobb

541286-184

I går när jag satt på jobbet, djupt koncentrerad... tittade jag upp och
kollade runt mitt rum..De va lite kul på något sätt.
Jag jobbar verkligen på en tidning ?

                 
                                Klicka för större

Och här är en liten D.O

image187

image188

Fashion week Australia Spring/summer 08

Melanie Cutfield

  

image203

 

 

 

Mad Cortes

 

  

  

 

 

 



Camilla

 

 

 image204

 

The protege

 

 

 

 

 

 

Australiens fashion week skiljer sig ganska mycket från de vi ser från Paris och New York tex. Interessant.. och kul!
Som jag har sagt tidigare så tar vi sommaren först och väntar ett tag med hösten..men ni som är nyfikna på hösten 09 redan nu..
Ni kan se fler visningar från Australien på:
 
www.coutoure.com
§*

En Söndag

Jag och Be på storgatan i stan, knappt en människa ute..deprimerande
Då får man göra vad man kan för att liva upp stan och hålla humöret uppe!♥









Kom in en liten D.O också, va ett tag sen!
§*

Alkoholist??


Dricker du mer än 9 glas vin i veckan/på en kväll?

Isf är du i riskzonen för att bli alkoholist... Detta fick jag veta i går när jag var på hälsokontroll på jobbet, hon blev väldigt orolig över min hälsa när jag sa att jag ibland dricker mellan 7-9 glas vin, om jag går ut en gång i veckan. Och att jag inte alltid går ut men en 1½ vin flaska och någon drink varje helg spelade ingen roll, inte heller att jag är 20 år och kanske går ut oftare än en 40 årig småbarnsmamma, för de borde spela någon roll! Alla har vissa perioder där man kanske dricker mer än innan, eller äter mer än man brukar eller kanske tränar mindre än man borde...Det viktigaste är väll att man är medveten om vad som skadar hälsan och att man har lite distans till de. Jag känner ju verkligen inget sug efter att jag måste dricka och vara dyngrak varje helg.
Det är bara så att ibland är man sugen och de kan hända någon gång att man råkar dricka för mycket och ibland dricker man inget alls.
jag lever väldigt hälsosamt i övrigt och hade inga andra problem på kontrollen, mycket var till och med bättre än vad man förväntar av en 20 årig tjej. Det måste ju också betyda att jag är väldigt medveten om min kropp och skulle aldrig vilja bryta ner den eller sluta träna...Så NEJ jag vill inte ändra på mitt alkohol intag, kanske att man skippar de sista glaset vin...möjligtvis!!!

Sommar Garderober

Det finns flera sätt att framhäva sina fina kläder..Detta är några av mina favorit garderober!







image189





Romantiskt....








Min Favorit...
Designad och gjord av HDK Eleven Johanna Eliason.

Inspirations Tipps. I nya numret av Sköna Hem, nr: 5,  finns massor med sommar inspiration, och smarta lösningar för små bostadsytor. Bätte än vanligt måste jag säga!
§*

Stämmning




Har gått in nu ett tag, de är FÖR varmt. Vi va ute och vandrade i morse över hallandsåsen, vi gör de en gång om året, jätte mysigt och så fint där är nu!!
Fick väldigt fina märken av solen så tänkte jag skulle få bort dom nu, men nej....har så ont överallt nu!!
§*








Inspiration







Kanske inte helt rätt i tiden men jag kan inte hålla mig enda till i höst....De kan vara bra att börja planera i tid om
man har inredningsplaner till hösten...så varför inte?!

Här hade iaf jag kunnat tänka mig att mysa ofta och länge i vinter...









SommarMys

...Äntligen...



Det är sommar och de är varmt!!!! Nästan för varmt för min del.. men d är skönt! ♥
Igår gjorde jag nått väldigt nytt och som kändes väldigt bra efteråt, fast de inte var så där jäte allvarligt..
Men när vi skulle cykla hem från stan sent i går så va de en papperskorg som brann nere vid å promenaden,
så vi ringde 112, för de är ju faktiskt bättre att ringa en gång för mycket än en gång för lite. Men det här med att brandmänn ska vara så "heta" är nog en myt!!
Idag har vi legat på stranden för första gånge i år...underbart, de va bara så där lagom. Lagom varmt och lagom kallt, perfekt!
Men nu ska jag iväg och grilla och äntligen dricka vin med mina tjejer...

§*

Show Night

... Moulin Rouge 1953


...Ikväll ska vi på dans uppvisning, dock inte Moulin Rouge, tyvärr hade varit
kul att få gå på denna uppvisningen i Paris på 50-talet, men nej de blir det 
inte men vi får göra de bästa av de endå, ska iaf bli intressant och kul att
få dömma dansarna lite!!
§*

Fira Fredag

...Behöver ni lite smink inspiration inför helgen?
                              
 

   
                         
                                 

Lycka till §*

Cocktail sugen



Känner för att sätta mig med en kall och god cocktail i stan nu när jag slutar!
De är så varmt, har kunnar gå i linne hela dagen...helt underbart!
jag har en låång sommar framför mig!
Nu ska jag köra hem, i morogn är de fredag och min bästa bästa kommer hem i morgon!!

                                                                                            
                                                                                                         
§*

Godmorgon





.... Nu e jag på jobbet igen, kan knappt röra mig i dag, har så ont!!
Iaf, nu måste jag få rätt på en sak!!
Sex and the city premiären är den 21 Juni i Sverige och förvisningen är den 16 Juni
och för oss här i vår stad visas den inte förrän den 11 Juli....iirrh! Alltså vi får vänta ännu längre,
är trött på att vänta!
Idag ska jag slipa betong, sådär kul men jag får iaf något o göra...aldrig varit såhär lugnt så länge!

Frukost! §*


Art By...

  

Jag älskar Marc Jacobs kreativa och lekfulla, surrealistiska vår collektion. Om ni vill se hela visningen (som ni borde) gå in på: style.com och klicka er vidare till video. Där finns alla topp designers vår och hörst collekioner. Jag väntar lite med hösten, den är så mörk och ganska enkel. Vill njuta av sommaren först!!

Marc Jacobs



image197

Älskar frisyrerna...kanske ska låta håret växa ut?!






    image198

                                                                               §*


Low but Beautiful



ÅÅÅåå....
Typ så här känner jag mig idag, jätte trött, uttåkad och har helt tappat all energi.
Sitter på jobbet nu och har inget inget att göra...ibland är de ganska skönt men jag behöver
något som får igång mig nu....
hade känt för att sätta  mig i Råås hamn nu och fika hela dagen, de hade nog gjort susen, gör ju inget vettigt här iaf!!
Ska kolla höstens modevisningar från Paris, de kan nog få mig på bra humör!!

§*

Sex and the City Premär

image199

ÅÅÅååå jag satt precis och kollade i min kalender och såg att de är BARA 24 dagar kvar till USA premiären av SATC!!! 
Men vi här i Sverige får vänta 41 dagar :( Och jag får vänta ytterligare 2-3 dagar för jag är i Barcelona, vilket också är kul, men jag vill ju på premiären om mannu väntat så HÄR länge!! 




Längtar §*

God morgon

541286-83


..Kom precis till jobbet och vädret är sååå fint, inte ett moln på himlen!
Jag tror man kan säga att de faktiskt är sommar ♥
Jag har inte så mycket att göra denna veckan, inga plåtningar och inget att förbereda
till I börjar. men jag ska till Malmö om en timme typ och köpa en klänning på Indiska, skönt o komma iväg lite så man får va ute!
Igår när jag va ute och sprang blev jag faktiskt ganska rädd. Jag såg två män lite längre fram, när jag kom närmare såg jag att den ena var helt blod täck i halva ansiktet och han gick mot mig, men sen vända han sig och gick på andra hållet och då såg jag att ambulansen och stod på andra sidan. Fast jag bara sprang förbi någon meter ifrån kände jag att han verkligen stank sprit, så jävla hemskt!! Kommer nog aldrig vänja mig vid sånt.

Uch...
 Nu ska jag ner och äta frukost! §*

viktor & rolf

...har verkligen gjort en helt grymt rolig och kreativ tolkning av vår verkligenhet. Vi har aldrig varit så självupptagna som nu, men jag tror inte vi har varit så intresserade av andra människor som vi är nu heller. Ta bara bloggarna som exempel. Vi skriver om våra liv och lägger upp bilder överallt så alla ska kunna se och veta hur vi ser ut och vad vi gör varje dag. Familjerna är inte heller lika viktiga längre för många, fler och fler sätter familjelivet år sidan och sattsar enbar på karriären och på att ha kul! Det är en intressant utveckling tycker jag och jag kan känna lite att de lockar, kanske inte i längden men för en tid framöver iaf!

Viktor & Rolfs visning ger en en liten tankeställare samtidigt som de är helt fantastisk och galen! Dom har verkligen lyckats fånga de bästa innom tränder just nu tycker jag...Lekfullhet, surreallistiskt, cirkus och vår självupptagna värld!



Man måste ha riktigt bra självförtroende och se grymt bra ut för o vilja
gå omkring med strålkasstare hela dagen...




 



Vårens vackraste modell!!!




Den här lampan hittade jag på loppis..
Inte helt fel i tiden!!!


Viktor & Rolf


Jag gillar verkligen de här! §*

The End of an Era!

Det är verkligen The end of an Era!! jag insåg de precis... Jag har 19 arbetsdagar kvar på den bästa och tryggatse tiden i mitt liv.
19 DAGAR!!!!
Jag har gått upp vecka efter vecka kl 6,30, Alla dom gångerna jag har haft måndags ångest för jag inte vill gå till jobbet är oräkneliga, endå är de det bästa, roligaste, jobbigaste, lugnaste, utvecklande, inspirerande underbara jobbet en 20 årig mode intresserad tjej kan ha!! Och nu efter 9 månader är de slut, plötsligt är jag ledig, hela sommaren. jag har inget att gå upp till, kan göra precis de jag vill. Saken är bara att hur skönt de än låter kommer jag bli såå rastlös och jag kommer sakna alla här jätte mycket!
Det är en ny tid i mitt liv som börjar och jag är både glad och ledsen, nervös och spänd. L.A väntar ju men de är så mycket man måste ta tag i först innan man verkligen är iväg. Det är de som varit så skönt detta året, jag har inte behövt tänka på framtiden och inte behövt ta tag i något som har berört min framtid, jag har haft allt och jag har trivts. Om 19 arbets dagar står jag på ruta 1 igen. Men det är inte med samma ångest som innan, det är nu allt börjar. Jag vet vad jag vill och vad jag kan! Jag har fått dröm jobbet en gång...Jag kan få de igen! §*


Underbart Från Princess Tam Tam

Om ni inte reda köpt bikini så kolla in på:

http://www.princessetamtam.com/PrincesseTamTam.Site/

Super fina underkläder och bikinis från Frankrike.

Underklädes skönhet
 

Sommarens Bikinis
image67

Jag tycker dom är super fina! Tycker inte ni? §*

Söndagar

Det är en fin söndag iaf. Jag och Be har varit på en go brunch på Hamnkrogen, men jag har nog ätit godare! Sen in till stan och in på Åhlens då vi fick ett spontant inall att vi skulle göra om Bees balkong, Jätte mysig blev den!
Nu sitter jag ute i solen och verkligen njuter av min ensamhet, precis vad jag behöver just nu. Men mitt dåliga samvete, lite ångest, trötthet och velandet finns kvar, fast de snart är sommar....men de är nog därför!?
De kommer lösa sig och bli bra, de vet jag. Allt har en mening har jag märkt!


Klicka på bilden om ni
vill se större
på en del av vår fina stad


Balkongen!

    §*

True Believer * Edith Backlund

   Detta är min nya favorit låt och just i dag passar den in på mig!! SÅ Fin!!

 

Min dag har inte börjat på det bästa sättet faktiskt, känner mig inte så jätte positiv till något. Va nere på fyndet och hittade massor med fina, riktigt fina saker från väldigt bra tillverkare. Det känns bara inte alls kul att gå och titta när man vet att jag inte kommer få något eget boende på iaf 2 år säkert. Då känns de egentligen inte lönt att köpa något som bara ska ligga som alla mina andra saker gör!
Jaja jag ska ha en mysig grillkväll mä min bästa i kväll så då blir jag nog glad igen!

             Ska flytta ut ur uterummet nu och sätta mig i solen! §*

illy cafe New York

En god Cappusino i en container i New York?
Detta lilla plåtskal är nog en av världens mest multifunktionella container. Det är nämnligen ett litet café som står I New York på Time Warner Center. Designat av Adam Kalkin och han har döpt cafét till:

The Push Button House

541286-36







Det finns till och med en liten toalett. Ganska offentlig dock. Adam har verkligen tänkt på allt!






Är de inte en oerhört kreativ idé! Är ni i NY så åk dit och få en helt unik fika upplevelse! §*

Nina Ricci = Besvikelse

Nina Ricci har länge varit min favorit. Sommar kollektionen 2006 var helt underbar, men nu har dom verkligen tappat enligt mig. Tycker inte någonting i varken sommar eller höst kollektionen 08 är fint. Modellerna ser också väldigt skrämmande ut!!
 
                            *Se vad ni tycker ?

image200





image201

                                  Jag får ingen sommarkänsla §*

Multifunktionell Design

Don't leave me!!!

Multifunktionella möbler är något som många designers jobbar på just nu, ni kommer kunna se det mer och mer, framför allt framåt höst/vår 08-09. Detta lilla söta bord (Don't leave me) är ett exempel. Du kan bära det med dig överallt och den enkla snygga designen gör att den passar in överallt! Designen är hämtad från 20-50-talets möbler, enkel och riktigt snyggt!



Ett annat exempel på multifunktionallitet! Bokhylla och läshörna i ett! Praktiskt, men snyggt?




Fantastisk ide.... Ljus i tapeten kan vara väldigt effektfullt. Riktigt snyggt tycker jag!
Multifunktionellt... JA!

Det här är jag

541286-33
 
Jag jobbar nu på Allers förlag som mode, inredning och skönhets assistent till fyra stycker reportrar. Det är ett jätte roligt, inspirerande och lärorikt jobb! Innan jag började jobba tränade jag konståkning men fick sluta pga jobbet. Jag har åkt i 17 år, det är de bästa som finns, ska försöka börja igen till hösten när jag förhoppningsvis flyttar till Los Angeles. Detta va lite lite lite om mig, resten får ni märka själva! 

                                                                                                                         

Jag tror mina intressen är ganska tydliga annars säger dessa två små bilderna ganska mycket faktiskt. Och de dom säger är att dom betyder oerhört mycket för mig och det är de som gör mig så glad och till den jag är! §*

      

Gör om dina gamla bruna krukor!

De går väldigt enkelt att piffa upp sina gamla tråkiga bruna krukor så de får en sommrig känsla. Perfekt att ha med sig till grillfesten i sommar!



541286-27


*Grund måla krukorna i den färgen du vill ha.
*Klipp ut en typ spets och klisstra på den med tapet lim eller annan hobby lim.
*Måla sedan över spetsen och hela krukorna en gång till.
*Låt torka och sätt i blommer eller annat ni vill ha i!








RESULTATET


Valborg

541286-23
                  Här är jag*

Valborgsklänningen

541286-26

Vi hade en jätte trevlig kväll hos mina vänner. Men jag skulle nog struntat i de 7:de glaset med välkommsdrink så de fick bli vatten under hela middagen:/ Sen blev de twister för hela slanten, aldrig skattat så mycket!
Min infyttnings present blev jätte bra tyckte jag.
Idag blir de nog till o sitta här hela dagen känns de som, jobb i morgon som vanligt men sen äntligen helg!
Ska försöka få rätt på mina bilder nu tänkte jag....

Hej hej §*

Onsdagens D.O

541286-25
 
                                      Dagens D.O på jobbet §*

RSS 2.0