Fabulous Night



Så här såg min kväll ut igår, vad mer kan man begära?!
Igår kom som sagt SATC filmen ut och jag var först i kön (nästan). Det finns tydligen många olika varianter, om man vill ha fimen som dev var på bio eller om man vill ha den med de senerna som klipptes bort, jag tog den med alla sener. det var ca 2-3 st tror jag som inte var med i filmen plus att fodralen är olika, så den jag tog ger mer och har finast fodral!! Så igår kröp jag ännu en gång ner i min säng väldigt tidigt med ett ballerina paket och min dator....Ni som inte sett denna underbara film måste se den!!!
Det var bara Be som saknades!:/ och mitt Marabou Daim som jag köpte på IKEA, när jag öppnade det kom de fram att chokladet gick ut i Januari 08, alltså för mer än 9 månader sen...F*N vad arg jag blev, men det är bara att ta nya tag!

Till slut blev det iaf en bra kväll!!:)

Nu sitter jag i det tomma huset, L åkte för en halv timme sedan och kommer inte hem förräns på Söndag, jag och barnen i 5 dagar, men de känns som jag har koll på det, K kommer komma hit och hjälpa mig också.

I morse åkte jag till ishallen tidigt, kollade lite på college hockey innan min träning! Idag var det jag och två äldre män i 70 års ålderna som var på isen, dom åkte längst sarigen som dom var inte direkt i vägen! Min träning gick väldigt bra, eller bra för att inte ha åkt och hoppat på 1 ½ år. Salcowen sitter i ryggmärgen dock, den har varit bättre men jag hoppade och klarade den, det är de viktigaste!! Nästa gång blir de Flipp!

Men nu blir de "jobb"

Puss så länge...

N O V A 5 Å R


I Dag fyller min fina lilla syster dotter 5 år !!!
Hoppas du får en jätte fin födelsedag, ska fira dig när jag kommer hem!!!



The Big Day Is Fanilly Here!!!



I  morgon släpps DVD:n. Detta lär få mig att hoppa upp ur sängen i morgon!!!! ÄNTLIGEN

Ett Dröm Rum...Kanske I Paris!?


Det finns ett rum och en säng...

Slående Vacker....


Dom Har Annlänt



Kom hem precis och såg mina hockey biljetter på trappan. Bra att pappa kommer över så man kommer ut på lite riktiga saker. Ska bli sjukt kul och kolla NYR, Har jag sagt tidigare att vi har bra platser?! Iaf ..Vi har bra platser!!!

Redocorated...





Har precis blivigt klar med mina morgon uppgifter, alla har åkt till skolan så nu e jag ledig fram till fyra. Det är lite svårt att lämna sängen nu när jag äntligen har fått den som jag vill ha den...Svensk Style. Jag var på Ikea Igår och jag är såå nöjd och glad över vad jag inhandlade till mitt rum! Tänkte att de är på tiden att visa lite bilder över hur jag bor, nu när mitt rum när näst intill klart. Jag ebhöver något på väggarna också, men de kommer. Huvudsaken är att jag äntligen fått ett Påslakan!!

Det blev också ett och annat tilltugg inhandlat på Ikea...Ballerina, Salta Fiskar, Bilar, Kaviar, och Marabou Daim..mmmmmmmm!!

Får se om de blir något gjort i dag, som jag ser de nu finns de ju absolut ingen anledning till att lämna sängen idag ♥

Hoppas ni också har en bra dag!!!!

Lördag Shopping....Trodde jag!?


Kristy!!


Long Island Bron. Manhattan lång där borta!

Jag och K åkte över till Long Island för lite shopping på Rosavelt Mall, skulle kunna säga att de är 10 gånger större både på ytan och på höjden än Väla! Jag glömde dock mina pengar hemma och hade inte så mycket kvar på mitt visa kort, tur va ganske de!? Men nått litet blev de iaf. Armband och öghängen från HM, En ring från Forever 21 som för överigt är den värsta affären jag varit i, förstår inte varför alla hemma pratar om den! Köpte också fina underkläder.

Efter en lång dag blev de faktiskt en lugn kväll, planen var Marguee, jag skulle åkt in och mött upp K och M som varit på middag med M familj och sedan skulle vi gå ut, kl 9 låg jag nerbäddad i min säng och hade en mysigt Sex And The City kväll med en jätte huvudverk, så jag beslöt mig för att avsluta kvällen där.

Det är jag inte alltför ledsen över, det var faktiskt den första lördagen jag tillbringat hemma i min egen säng sen jag kom hem från Fire Island! Tror de gjorde mig gott! §*

Madison Square Garden



Om två veckor kommer pappa och hälsar på och jag har laddat upp med bla, New York Rangers mot Chicago, bra platser till och med!! Hoppas du är nöjd pappa....Jag är!

Weekend Off!!!

                                                   

Helgen har börjat bra, Igår torsdag tog jag tåget till M, vi gick ut och tog ett gott efterlängtat glas vin. Vi hade en mycket trevlg kväll...
Fredagen började lite trögt, runt 12 började dagen ta fart och jag körde och hämtade upp S som spenderar sin sista dag här i Pelham i dag, hon ska byta familj, det hela är en lång, sanslös, rolig, pinsam story. Men nu är hon äntligen fri. Vi åkte in till White Plains och åt lucnh och gick en runda på macy's. Idag har vädret varit underbart, sol, kallt och massa höstkänslor, äntligen! Det blev inga kort, såklart dog batteriet!

Nu sitter jag här och väntar på att min lediga helg ska börja, har inga planer för kvällen än men i morgon blir de en runda till en Mal en bit härifrån med K, efter massa shopping möter jag upp K och M inne i stan för en ute kväll på Marquee.
Söndagen....IKEAAA!! Ser verklgen fram emot de. Jag har väntat nu i två månader på ett påslakan och om två dagar får jag äntligen krypa ner i en riktig svensk säng!!

Älskar helgerna!! Hoppas ni där hemma också har en bra helg!


OMOTIVERAD



Ja de är så jag känner...Jag vill, jag vill såå mycket men allt jag orkar är att ligga i min säng med min dator och tv. Varför..Ingen aning.
Jag bor i en av världens mest inspirerande stad och endå är jag omotiverad. Det är fortfarande för varm för att åka in till City och för varmt för att använda mina höst kläder. Jag känner att jag är fruktansvärt trött på sommaren nu och på den fuktiga luften! Jag vill att hösten ska komma!

Idag fick jag också veta att K och M inte kommer vara här på min födelsedag, dom ska till CA för ett Halloween party, och dom lämnar mig ensam här, de känns verkligen inte kul att behöva vara själv på min födelsedag!!

Min helg var iaf händelserik. Jag hade en ganska seg Lördag, jag jobbade men hade inget att göra så så fort jag slutade åkte jag K och M till Manhattanville College för att hälsa på dom andra svenskarna och en Ängelholmare. Skolan hade tydligen en höst fest den helgen. Ett rent och fint college faktiskt och jag blev ganska sugen på att börja plugga. Jag är sugen på att börja plugga, här i NY då, få göra något för sig själv. Längtar såå mycket till jag ska börja på Parsons till våren, så irriterande att jag inte ansökte i tid bara då hade jag redan haft börjat!

Morgonen efter vaknade vi tidigt för att köra hem. Väl hemma slängde jag mig in i duschen för att sedan slänga mig på tåget in till Manhattann. Fruktansvärt varm och fuktigt. Jag fick ta ett kvarter i taget för att sedan gå IN och lufta mig i en affär. Det resulterade i många shopping påsar!
Köpte ett par jeans, en kjol, ett vanligt linne, en fin tröja och en fantastisk väska. Har jag nämnt förrut att jag Älskar Zara!?

Dagen avslutades på de bästa tänkbara sätt, på Cheescake Factory. En lång väntan på vårt bord, men de är värt de. Det blev en tre rätters middag med K och de är inte lite mat man får, glasen är en liters glas och portionerna räcker gott och väl för två. Så man kan säga att vi två åt för 12 personer...Inte dåligt!

Imorogn ska jag försöka ta nya tag, ska åka till ishallen och träna sen ska jag börja ladda upp med energi för helgen jag är nämnligen Ledig Hela Helgen! Ska bli otroligt skönt!!!

Nu blir de en kvällspromenad med K!

God Natt Sverige....§*

9 / 11

Dagen när New York blev tomm, när tusentals människor försvann, när tusentals människors liv förändrades för alltid. Det kommer till en på ett helt annat sätt när man är här, jag har aldrig riktigt förstått de hela, hur fruktansvärt de verkligen var. Morgonen var tung här i huset, det fanns ingen energi. Jag slog på tv och såg hela minnes ceremonin, den var väldigt stark men fin. Alla namn av dom som gick bort lästes upp av anhöriga och av människor som representerade deras länder, alla avslutade med en liten berättelse. Många hade bilder med sig av deras annhöriga ocg många slängde en ros i en liten fontän, den fylldes väldigt snabbt!

Jag önskade verkligen att jag kunde vara på plats på riktigt för att lättare förstå vad som hände och hur människor känner och kände. Jag kan bara föreställa mig hur de har varit för min familj här och hur svår denna dagen är för dom.

Det går inte att beskriva, jag hittar inte orden och jag har antagligen inte förståelsen heller att uttrycka mig, men de har varit en tuff dag. Jag hoppas alla här får tillbaka sin energi och glädje snart igen!

En sak har jag iaf förstått som min familj här har lärt mig och det är att Lycka går aldrig att köpas!

En annan tanke jag fick var att om de skulle hända mig, om jag var en av dessa tusen människor som förlorade någon i min familj, skulle jag kunna gå vidare?! Jag hoppas och ber  att jag aldrig kommer uttsättas för de!!!

2001 09 11



Night Out In The City


                                                         TAO

Äntligen är jag där jag vill vara just nu, i min säng!! När helgen närmar sig speedas tempot upp till en Hög nivå. Men det är de bästa på hela veckan!

Lördagen började lugnt pga vädret som var det värsta jag varit med om, vädermässigt. Jag höll mig innomhus hela dagen. Senare åkte jag hem till K och M där dom hade laddat upp med mat och drinkar. Vi gjorde oss iordning, tog en taxi till stationen och hamnade så småning om på mitt absoluta favorit ställe...TAO, åå vad jag älskar de stället. Vi hade väldigt trevligt och ett trevligt sällskap. Vi träffade på två men bokstavligt talat men som serverade oss cosmos på löpande band. Hans skratt kommer jag aldrig att glömma, låvar att hela resturangen kunde höra honom! Vi mötte sedan upp några Australienare som K och M kände. När det sedan var dags att lämna Tao för Marquee kör dom fram en limo som skulle ta oss dit, sånt gillar jag!!

Inne på Marquee fick vi ett bord och allt serverat, jag förstår varför alla verkar gilla Marquee och ag är inget undantag. När klockan började närma sig 4 gick vi alla till killarnas hotel, även det ett väldigt fint hotel!! Vi beställde upp pizza, de största jag någonsin sett. De var snälla not att låta mig och K stanna där, det var väldigt skönt att slippa vänta på tåget och åka hem kl 5 på morgonen.
Nackdelen med att inte åka hem är att man måste hoppa i sin party outfit igen på morognen, vilket denna gången bestod av min väldigt gula gula klänning! Det gick inte direkt att dölja att man var hade varit ute när vandrade runder på Grand Central i morse. Men vi hade kul och de är allt som räknas!

Idag har vi haft en lugn dag, jag M och K åkte in till White Plains för att äta och det var gott!!! Sen blev de Lindor choklad, kaffe och MTV hos K. Bästa avslutning på helgen...

Nu ska jag krypa ner och sova gott....


Grått & 97% Luftfuktighet

                                           

Fönsterna är immiga, och det går inte att se ut. Endå är de något som gör mig glad idag! Jag har beställt resa hem, jag längtar inte hem faktiskt men de käns väldigt skönt att veta att det är klart och att jag har hela 2 veckor hemma!
Idag är en väldigt väldigt lugn dag, just nu är jag ensam hemma så jag njuter av varje sekund!
Trots regnet ska vi försöka ta oss in till city i kväll för utgång, och det blir en liten runda till mitt favorit ställe Tao!!

Imorogn får ni veta mer!!

Puss

I N K Ö P

 

                                     
                                          Några favoriter från shoppingen

Make It Or Brake It



Dagarna verkligen springer förbi. Igår blev de mer shopping, en klänning, tre av mina älskade Essie nagelack, ansiktsrengöring, denna gången från Clinique,  och så blev det en sjal från American Appereal. Ska försöka komma ihåg att ta bilder så ni får se allt!
Det är svårt att komma till ett nytt ställe, hemma har man sina favorit märken, sina favorit affärer, här måste man hitta nya favoriter och komma ihåg var dom ligger...svårt!!!

Igår hade vi middags gäster över, mat för 15 personer, disk för 15 personer, jag var trött! Idag dock är jag inte trött, har varit och fixat håret så äntligen ser jag normal ut igen, blev jätte nöjd!

Nu måste jag rusa iväg hem till K, min dag är äntligen över, i morogn börjar skolan och allt blir åer igen normalt, förrutom för mig då allt blir nytt, än en gång!

God natt...§*

12 Timmars Shopping


Det började med en väldigt interessat morgon, jag missade tåget in till manhattan vilket ledde till att jag mötte en väldigt trevlig dam, två trevliga damer på stationen. Den ena var i 60 års åldern och den andra, ja ni ser själva. Den yngre ville ta ett kort på oss eftersom jag var ung och hon äldre, att de var en vacker kontrast, en ung och en äldre från helt olika världar. Hon jobbade på en historia om amerika och var väldigt intresserad av politik. Jag vet ju inte så mycket om sånt men hon hade intressanta tankar och åsikter, jag delade såklart med mig av mina och vi hade ett mycket givande samtal i ca en timme, eftersom vi båda var väldigt tidiga till nästa tåg.

När jag väl kom fram till manhattan började jag min 12 timmar shopping, jag kan knappt känna mina fötter längre, vilket nog är tur. Jag höll mig på fifth av heladagen nästan, det blev också en tur till Macey's. Fösta affären jag besökte var så klart H&M, bästa H&M:et jag varit på, blev dock inga inköp, efter vidare till Zara, kunde lika gärna stannat i Sverige. Väl där hittade jag en underbar kappa precis i min stil och en tunika som jag är väldigt nörjd med. Utöver de blev det Marc Jacobs nya perfym Daisy, en Instyle och ett litet paket Oreos, litet! Nu har jag iaf 4 st vinter och höst jackor så jag är väl förberädd för hösten, längtar det var så varm i dag i stan!

Jag hittade såkklart mycket annat, bla ett par bruna stövlar som jag vill ha, men vet inte om de är för tidigt att köpa de nu, är rädd att jag kanske ändrar mig och hittar några finare, tveksamt men endå!
Det var en trevlig dag. Det var kul att vara tillbaka även fast det känns som jag aldrig varit härifrån, jag kommer ihåg allt sen jag var här sist som om de var igår.

Nu är jag väldigt väldigt trött, ska nog sätta på lite Sex And The City nu innan jag ska lägga mig.
Å^glöm inte att imorogn börjar nya Gossip Girl och efter de nya The Hills, bästa dagen på veckan! I morogn ska jag också anmäla mig till en kurs på Parsons, de blir grafisk design, inriktning på illustrationer, de finns så många intressanta kurser emn jag var ute i lite dålig tid så detta var den enda som jag vill läsa som ocså var på en passande dag!

God natt...§*

Fredag


Nu börjar dagarna rulla på i ett väldigt högt tempo att jag knappt kommer ihåg vad jag gjorde i fredags. Hum, jag jobbade iaf en väldigt kort dag, jo jag gjorde vid naglarna på morgonen, sen jobbade jag några timmar bara. Vid sju tiden tog jag tåget till M för att förbereda oss för utgång. När jag kom dit fick jag en chock, jag uppskattar verkligen vårat hus och mitt rum, faktiskt så bor jag i ett väldigt fint och välvårdat hus och mitt rum har nu efter min ommublering blivigt väldigt fint, och jag trivs. Iaf A, M och jag tog tåget in till manhattan vid 23 tiden, vi va på två olika ställen där de är 18 års gräns eftersom A inte är 21 ännu, vilket jag då är här i USA vilket jag är sååå glad för. Ställena var helt ok, inte riktigt min stil, men helt ok för att vara en början, tror dock inte att de blir av att jag går dit fler gånger, vi får se!
Kvällen slutade inte förrän 7-8 på morgonen. Sista tåget går vi halv två och de är lite för tidigt så vi måste vänta till första morogn tåget istället som inte går förrän vid 5, men såklar missade vi de så vi fick vänta till ca 6 sen fick vi gå från stationen hem till M igen, behöver jag säga att jag var trött igår och var inte på de bästa humöret.
Som tur var hade jag en lugn dagt i lördags också. På kvällen bjöd jag ut mig själv på middag på en väldigt trevlig och fin Italiens resturang. Där åt jag en spagetti med musslor. Gott!

Det är hårt att ligga på topp här vill jag lova, de är annat än Bahnhof...

RSS 2.0