Another Day


Om endå sängen var min!!!


Dags att gå o lägga sig igen, dagarna går väldigt snabbt här. Idag har vi varit vid polen några timmar, vilket var skönt och kul att göra något annat! Efter de har de varit huset fullt här, tjejerna har färgat håret rosa, (slingor). Och jag lagade middag till dom, de känndes kritiskt ett tag, att få in alla när maten var klar och få allt undanplockat men de gick jätte bra, har glömt dock hur jobbiga 13 åringar kan vara, var ju ganska längesedan man va 13 själv! Efter de har jag kollat på Gossip Girls hela kvällen, ungarna sköter ju sig själva när dom är med kompisar och så. och Lisa Har varit på middag inne i stan. Så dagen har inte varit så jätte ansträngande. I morogn blir de mer körande, hoppas bara jag hittar rätt denna gången, men faktiskt går de mycket bätte nu, börjar känna mig mer hemma här!

God Natt... §*

ÅÅ jag glömde ju säga, i natt så drömde jag en liten del av drömmen, eller ja en av drömmarna på engelska!! De måste ju räknas trots att de inte var alla drömmar under natten!!?

God Morogn Sverige!!



Godmorgon i USA och God kväll i Sverige!!
Igår var min första jobb dag...de gick bra men..ungarna i USA är så sjuuukt bortskämmda, dom lyfter inte ett finger!! Jag har kännt mig ganska ensam och uttråkad här nu trots att jag bara varit här i 5 dagar och ajg känner hur mycket jag vill komma från huset på min lediga tid. Igår kväll träffade jag en tjej som Lisas förra aupair hängde mycket med. Hon är 20 och är från Australien, vi ahde verkligen jätte trevligt, de är hennes andra år här så hon vet ju hur allt fungerar och så, vilket känns skönt...Vi hade så mycket gemensamt och de va så skönt att få prata av sig med någon..

Har varit ute idag och sprungit en kort runda, de är för varmt för att träna nästan, och nu sitter jag här i min säng och myser med Kodac, vår lilla fina katt och väntar på att mamma ska ringa. Jag ska börja jobba kl 1så jag njuter av min sista timme, har en lång dag framför mig!!

Puss och kram så länge!! §*

Lunch & Essie...



Jag har varit ledig i eftermiddag och då åkte jag ner till "stan" vår lilla stan här..och åt lunch, de blev en cesarsallad i dag! Sen gick jag och fick mina naglar vidgjorda, med mitt älskade Essie nagelack, så nu känns de jätte bra! Men nu börjar jag jobba igen så de får bli mer skrivande i morogn!!

Puss så länge!!

I N R E D N I N G

        
 
                       



...Som får vem som hellst på gott humör!!

My Best Friends!!


...men åå vad jag saknar mina vänner!! Känns så konstit att vara helt utan vänner, är ju så van vid ha er nära, men jag vet att ni finns där, oavsett var ni befinner er!! De är så konstigt att inte göra saker med er, eller att inte ha saker att göra med någon, har ju inte riktigt hunnit träffa så många männiksor här ännu mer än min familj!

Men jag saknar er verkligen, allihopa!!!! Såå kul att skypa mä Emelie och Bee, att få se o höra era röster!!

Älskar er! §*

Pelham...New York....Bronx??


Svenskarna från hotellet. Caroline, Emma, Jag och Susanne!


The Plaza Hotel..



Nu har de nästan gått en vecka sedan jag åkte över. De är verkligen en stor omställning, ingenting är som Sverige här, mycket är bra men de finns också mycket som inte är bra!! Jag har vant mig vid huset och mitt rum, engelskan går hyfsat och barnen är väldigt snälla mot mig!
I morogn ska jag börja jobba, de kommer nog att bli väldigt svårt till en början, jag vet ju inte var någonting finns och börja röra bland andras saker känns väldigt konstigt, trots att de är mitt jobb!

Nu till en början händer de inte så mycket, jag försöker mest att ta in så mycket som möjligt och få lite perspektiv på saker och ting. Jag har lärt mig köra automatare vilket va löjligt enkelt. De som dock inte är löjligt enkelt är att hitta här. Igår skulle jag köra till White Plains för att träffa två andra svenskor, vägen dit var ok, jag hade karta men på vägen hem skulle jag köra en annan väg som skulle vara enklare. DE var den inte!! Elin följde mig till motor vägen men väl där vet jag inte hur de gick, efter ett tag kännde jag hur paniken och tårarna började komma, de hör till att de var ganska sent på kvällen också, jag körde av för att fråga någon, när jag väl kom till en bensin mack med en affär så visade sig att jag var Bronx! En jätte gullig tjej hjälpte mig och två taxi chafförer, den ena taxi mannen erbjöd sig att visa mig vägen från bronx till pelham, så jag fick köra efter honom, vilket var väldigt väldigt snällt, annars vet jag inte hur de hade gått. Han hade GPS så de gick ju utan problem för honom att hitta. Lisa har sagt nu att hon ska köpa en till mig också, annars är de ju helt omöjligt att hitta! Men uch de va inte en rolig kör runda, normalt sett tar de ca 20 min till White Plains, nu tog de 1½ timme, 1½ timme och panikslagen är en ganska lång tid vill jag lova!!

Nog om de, de kommer aldrig hända igen!! Igår va vi också med famijen på NY sport clubs, nere vid havet har dom en jätte anläggning med pol och allt man kan tänka sig, så där va vi i går och solade och badade, vädret här är jätte fint och lagom varmt!!
På kvällen träffade jag ju då som sagt Elin och Linnea från sverige, vi gick ut och åt god mat och gick sedan på bio. Step Brothers, riktigt amerikansk komedi och lite för mycket!! Men de va trevligt!!

Idag blir de nog att ta de lugt skulle jag tro, ladda inför min första arbets vecka, vi åker till Fire Island på fredag så de blir mycket packande denna veckan!!

Puss och kram så länge!!!! §*

Lång väntan



Nervös är bara förnamnet....Sitter här på hotellet och den ena familjen kommer och hämtar sina aupairer, en efter en. Det enda jag vet är att Lisa kommer också att komma snart snart snart, men vet inte när!!!
Nu blir man verkigen lämnad ensam med helt nya människor. Vi svenskar har ju haft de ganska tyggt med varandra här nu dessa fyra dagar!
Dagarna här på hotellet har varit LÅNGA, förvirrande, men kul med nytt folk. Manhattan turen igår var härlig, sååå härlig att vara tillbaka, känns inte alls längesedan som jag var här, men de är endå två år sedan!!
Tror inte att jag kommer bli uttråkad i denna underbara stad...I*m in Love!!
...Iaf for now!

Hoppas ni har de jätte bra hemma och att  i saknar mig lite!! Jag saknar er!!!!

Nu är de nog dags att plocka ihop sina saker och göra sig redo....!!!

Puss till er alla! §*

BEAUTY


Vaken


Har varit vaken nu ett tag, vaknade vid 6 i morse. Idag ska vi ha mötem hela dagen och så klart får vi pizza till mat!! Är inte jätte sugen på de kan jag säga!
I morogn blir de en tur in till Manhattan, vi åkte förbi igår med en väldigt fin utsickt, men de känns inte verkliget! Men de känns bra iaf, ingen hemlängtan än! Bor me två tyskor nu som också ska bo i Pelham.
Nu blir de fukost, är riktigt hungrig nu!!
Hörs snart!!!! §*

Lars Winnerbäck Konsert På Sofiero


Maja Hirasawa...



Mina Finingar!!♥




Det var en såå mysig kväll, trots regnet då...men med god picknick och ett gott sällskap!! §*

Here I Am...


Äntligen...efter 22 timmars resande ligger jag äntligen i min queen bed på Stamford Hotel. Hotellet byggs om lite men rummen är jätte fina, och sängen är en riktigt amerikansk hög bred säng! Min roomate och jag kommer bo granna i pelham har de visat sig.
Resan har annars gått bra, förutom när jag kom till Newark då jag fick själv gå till inspektion medans alla andra passerade ut lungt och stilla. Killen packade upp alla mina väskor för att se så jag inte hade något olagligt med mig, Vi hade ett gott snack faktiskt, trota att jag blev sjukt nervös!!
Men de känns skit bra att vara här, vi är tre svenska tjejer som håller ihop. De var lite jobbigt i morse när man skulle säga hejdå till mamma och pappa och älskade Sanna i Svågertorp. Hatar hej dån, känns inte alls kul! Men New York är New York och jag känner mig ganska hemma här! Ska inte säga för mycket men så känns de nu.

Men nähä, klockan börjar närma sig 04.45 och efter som jag har varit uppe sen kl 06.00 i morse så är de kanske dags att få lite queen sömn!!

Puss puss.... till alla mina underbara vänner och till mamma och pappa!!♥

Där Drömmar Ska Födas






Min favorit!! §*

I N S P I R A T I O N D E J A P O N






      

                         
                                  

Japan är nog i min värld de häftigaste landet på Jorden. Kulturen, människorna, maten modet, allt talar för sig själv, de är Japan! De är verkligen en annan värld och jag tror man har mycket att lära från detta landet.
Just nu har jag bara gått in för att bli inspirerad av deras vackra natur, byggnader, färger och maten.

De kommer nog att komma upp flera bilder från Japan skulle jag tro, de finns inte en enda bild som inte är vacker!



 

A Big Change is Coming



Grattis till alla er som börjar era nya liv på högskolorna i höst!!
Och Lycka till!!!! §*

Lars Winnerbäck



Kom precis hem efter en helt underbar, fantastisk magisk konsert med Lars Winnerbäck! Den här mannen kan verkligen inspirera en och få en att känna sig lyklig igen, iaf för den stunden!! Jag kände mig verkligen lycklig. Jag vill ha alla lien han sjunger om. Hans tänkvärda låtar gör han så fruktansvärt bra live, man måste bara släppa allt och dansa och sjunga med!
Förstår inte att jag inte gillade han så mycket innan?!
Detta kommer jag leva på länge...lägger upp lite bilder i morgon från ikväll!

Sov så gott §*

Tankar



Event of the year - Ångest, pengar, patetiskt, fest, show.....Vilket tycker du passar in bäst?
Jag var i Båstad i går en runda och NEJ säger jag. Är de detta livet handlar om för dom som bor i de flåtta husen under Tennis veckan i Båstad?
"Eliten" samlas i Båsta vecka 28 varje sommar för att festa umgås, ha kul och för att SVINA och slänga ut sina pengar på Pepes. De som bränner mest pengar och ser flest "kändisar" och kommer in på VIP de är de som är med i Eliten! Eller har jag missupfattat de hela. Det handlar iaf inte om att vara sig själv har jag förstått efter att ha läst i tidingen där Sureplans chefredaktör skrivigt: Att man ska se ut som man inte bryr sig, även fast man gör de på högsta nivå. Man ska se ut som om man precis kommit upp ur ett dopp i Kattegatt och man bara åker förbi Båstad för att kolla läget.
Allt är ett stort och dyrt spel. Är man någon för att man lever på pappas pengar och har röda byxor som bevisar att man korsat Atlanten?! Tydligen, för de är då man kommer in på Pepes.
Varför vill man ara en an dom, varför sträcker alla på sig när dom dagen efter berättar att dom kom in på pepes?
Att jag känner så här kanske beror på att jag jobbade i Båstad förra sommaren i en klädesbutik och jag såg hur vi behandlade stockholmarna och jag såg hur dom bettede sig när dom kom in i butiken. De äckar mig. Droppen var när min dåvarande kollega slänger ur sig att: Man borde spendera typ 10000 kr på pepes så man får komma in på Vip sen hela sommaren!  VARFÖR!!!!??
Jag kan inte förstå, vad får man ut av de? är de verkligen värt så mycket, att jobba ett år för att sen kunna stå och spruta ut pengarna under tennisveckan. Vad är de man vill bevisa?
Tyvärr är väll de så här världen fungerar, men inte min värld.
Jag älskar att vara ute och festa och träffa nya människor, skillnaden är att jag vill träffa nya olika människor. Människor som klär sig likadant och beter sig likadant, de intresserar inte mig!!

Man är inte "någon" bara för man har pengar och kommer från en viss stadsdel. För mig låter de bara tragiskt att man kan tro de!

Detta är bara mina tankar §*

The Perfect Shoe



Mitt bästa köp denna månaden, trånade efter dessa i Barcelona men fanns inte i min storlek. Zara I stockholm hade ett par kvar...Mina!!!


I N R E D N I N G



Enkelt och mysigt att ha i sin våning i storstaden !

Sagolikt


Är de tisdag i dag??


God Morgon!
Vaknade i morse med jätte ont i halsen, känndes inte alls bra, riktigt illa om jag bli sjuk nu när jag har så mycket att göra innan jag reser om 2 veckor.
En annan sak är att S hade rätt igår, de går inte att sova om man dricker kaffe på kvällen, och de går inte att sova när de åskar så huset skakar heller, uch tuff natt!
Har precis varit ute o och inlinat, när jag kom  hem rullade pappa på dom och då rullade knappt två av framhjulen något...jag fick ju kämpa för livet hela rundan känndes de som och E körde en extra runda, hon va väll inte ens trött kan jag tro.
Nä nu blir de stan, ska fixa massa saker till mitt Go away party...

Ha de så bra i dag §*

VOGUE is VOGUE


All I Can Think Of ...


Lugnet för stormen..är de bara ett talesätt man använder eller är de verkligen så de fungerar? Hela dagen har varit så lugn och stilla, men plötsligt händer de. Regnet slår sig verkligen ner och vinder verkar defignera min kännslor väldigt bra, Den måste komma ifatt. Är de så här i verkliga livet också? Jag hoppas verkligen de...
Behöver man ha perioder i sitt liv där de verkligen inte häner någonting för att sedan få komma till nästa period där allt händer på en gång och man bara önskar att tiden stog stilla så man kan få vara lycklig någon minut till. Varför kan inte saker hända när man mest behöver de!! Man borde, eller jag borde inte fundera men just nu är detta all I can think of...kommer jag vara lycklig på ett bättre sätt igen, en längre tid, kommer jag få känna mig betydelsefull för någon anna igen...kommer jag, kommer jag??????

Jag måste komma ifatt, jag har tappat allt, har ingen ork ingen energi. När man gett allt till andra som behövt min energi, vem kan ge mig min energi tillbaka? Mian källor som har varit många förr finns inte längre. jag har klarat mig utan länge nu men nu...the botten is nådd. jag behöver de där, de lilla och självklara för många, de finns ofta i samma rum som jag men så långt bort från mig o mitt liv. Orden som jag hör dagligen men som bara flyger förbi mig. Orden som gör den jag älskar så glad men som gör mig så ledsen och hopplös...

När får vi de vi verkligen förtjänar och vill ha...?
Efter lugnet har jag mycket att vänta!! §*


RSS 2.0