En kväll i Malmö



Ja nu är de ju faktiskt dags att uppdatera, känns lite trögt men jag vill komma igång med mitt bloggliv igen.
Ganska mycket har hänt sen jag kommit hem, ny skola, nya vänner (mina NY chics) som börjar komma hem och sist men inte minst ny lägenhet, en liten en. Här sitter jag nu, känns väldigt höstigt utanför och jag ska erkänna att jag gillar de.

Jag är ganska tom, tom på allt...De är mycket nytt och jag vet inte riktigt var jag står mitt i allt detta. Tankarna och inspirationen kommer lixom inte riktigt in, jag vill men de finns bara inte. Men jag vet attde kommer, allt måste bara lägga sig lite och jag måste få mer rutin i min vardag.

I helgen åker jag hem, tog precis ett beslut. Förra helgen var jag i Smögen, faktiskt också i Ale eller Färsle, vet inte riktigt vad de kallas där ute på lannet, men de va en riktigt bra helg, super mysigt att få vara med Sara o Julle igen på en lite "främmande" plats än vad vi är vana vid, tillsammans då alltså. Men de kändes precis som vanligt, hysteriskt kul. De är sällan man träffar vänner som man klickar så bra ihop med efter så kort tid, de känns som kärlek på något sätt. Jag har märkt detta ännu mer när jag kom hit, de har lixom inte klickat än.

Nu känns det som att de är dags att släcka lampan, Imorogn är det Fredag, igen!!!

RSS 2.0