The Big Thing



I morogn avgörs de, är lite nervös. Åker upp tidigt till Stockholm i morogn sen på tisdag gäller de...Visum!!

Måste nog sova lite nu, har varit en tuff helg!!
ÅÅ måste säga att Pilla var såå duktig i går, beundrar verkligen de du gjorde!!!

Och en liten tanke till min Be!!!! ♥

Godnatt §*

Vackra VOGUE


..Forever free..




Igår var jag tillbaks på jobbet igen, med blandade känslor, de var svårare än jag trodde att hoppa in och försöka jobba och hjälpa till. Plåtningen gick bra, vi hade en jätte söt modell med de vackraste håret jag sett. Romantiskt, konstnärligt vacker var hon. Vi fick även besök av den nya tidningen Chics redaktion, ett helt gäng med blonda piffiga tjejer med high hills och klänningar, för att försöka vara lite kitschig så kan man säga att dom var verkligen Chica om man gämför med oss på vår redaktion. Mitt jobb var verkligen jätte roligt och jag trivdes men just nu känns de som ett avslutat kapitel som jag inte vill behöva öppna igen, jag är klar där nu och de känns riktigt skönt. Jag älskar att vara ledig, jag vill bara göra saker nu som jag verkligen vill göra, de känns inte bra att säga men jag vill slippa behöva ställa upp för andra nu och bara få tänka på mig själv, min sista tid jag har hemma!!

Nu längtar jag bara bort, till något nytt, nya dofter, nya upplevelser och även till nya besvikelser, till nya människor som kan ge en den där klumpen i magen som man  får när man ser dom. Bara till något nytt och få börja om!!
Jag kan känna pulsen och höra ljuden när jag tittar på min New York tavla övanför sängen, om 3 veckor är jag där igen, min stora dröm sen jag var 12 år, snart snart snart. Jag önskar verkligen att de blir bra, jag förtjänar de, jag vill trivas få, känna min fri, att få bli den jag drömt om....aldrig komma hem!

New York §*

Brist på allt....



Jag är såå dålig på att skirva just nu, de har blivigt så mycket nu på sista tiden att jag vet inte var jag ska börja! Jag saknar Barca hela tiden och vill bara tillbaka men måste fixa allt annat, slits på båda hållen!
En riktig jobbig sak hände i dag vilket inte gjorde någonting bättre...hade haft en mysig kväll i stan med mina vänner, kom tillbaka till bilen som fått parkeringsböter och punktering, kan de bli bättre!!!!
Uch ja..nu har jag o göra i morogn iaf så bäst att vila upp sig!

God natt §*





Take Me Back To The City Of LIFE!!!



Imorgon kommer the Fairytale of Barcelona!! Det var helt underbart, älskar verkligen den staden. De var så annorlunda än förra gången. Det var verkligen över förväntan och jag saknar de varje sekund, vill bara tillbaka få känna den obeskrivliga känslan igen, en så oerhört skön känsla efter de jag gick igenom sist jag var där och att nu få känna sig lycklig och levande även där!
De är bra att nästa resa är så nära för nu vill jag bara iväg igen!!
Kommer sakna människorna vi va med där nere!!! Härliga...§*

  

Fråga...?

image308

Jag skriver väldigt mycket om vad som inspirerar mig, men de hade varit såå kul att få veta vad som inspirerar er..vad bli ni glada av!?? De är så kul att veta, de är ju viktiga frågor!! §*

Surrealistiskt Glad...



Nä...jag har inte tröttnat, än! Jag är helt fastdragen till surrealistiken, om de nu är så man kallar de. De tar allt till nya nivåer och de känns som att inget är omöjligt... och jag älskar de!






Your Life Is What You makes It To...



I think you allready know!! §*

Underbar Helg



De är så svårt att hinna mä att skriva och hålla sig uppdaterad nu när de är så fint väder och man har massa saker att göra hel tiden. Därför har jag inte hunnit berätta lite om min helg..den började på bästa tänkbara sätt och avslutades om möjligt ännu bättre!

Det började med att jag hade min sista dag på jobbet, vilket faktiskt var lite sorgligt och väldigt konstigt, men som nu känns helt rätt och naturligt. men de är en lång och trygg tid jag haft där, kan inte förså att de gått så fort!?
Efter jobbet åkte jag till Knutpunkten för att hämta upp min fina vän Annika som jag inte sett på evigheter. Vi å¨kte ner på stan och satte oss på en mysigt bakgård och åt riktigt god grillad mat, sen vidare till Torstens såklart för ett glas vin och mycket tjej snack! Annika åkte tråkigt nog hem sen på lördagen...men vi tjejer hade en jätte mysigt kväll endå men choklad fondue, annanas, banan, jordgubbar och melon. Sommarkvällsförfesten bli rinte bättre än så med lite vin till!
Slutet blev sedan de bästa...! Tack mina tjejer för ännu en underbar helg! (På onsdag får vi hem vår I sen väntar vi bara på en till:) ).

Annars i veckan har de blivigt mycket sköna dagar på stranden och mysiga kvällar med inlines vid havet och kvällsdopp. Jag och S cyklade idag ut till mitt favoritställe, långt dit med de är de värt, bra motion! Imorogn sen blir de frukost i Stora Hult på ett väldigt pitoreskt och speciellt fik och affär!

Vädret börjar bli bättre i Barca nu, wee! Ett Gossip avsnitt nu, sen God natt! §*



10 Dagars Countdown...



Den här bilde ger mig storstads vibbar...10 dagar kvar till vi återvänder till vårt underbara Barcelona..Jag och Bee!
Vi har räknat ner sedan i Februari, tiden har verkligen stått stilla, men nu...NU känns de som de verkligen kommer bli av!!! Vi har bokat en jätte mysig lägenhet mitt i Barri Gothic, underbart!! Måste ha ett nytt pass bara upptäckte jag idag när jag fyllde i mina visums papper.
Det är så mycket som händer nu och som ska fixas och jag känner att enegin, pirret och den förväntansfulla känslan finns inte. Så många frågor som jag inte har kommit på men som endå måste besvaras...jag tror jag vet svaren eller jag tvingar fram dom rätta för jag vet på något sätt att detta är rätt tid och rätt val för mig, men steget är så stort. Jag hoppas att jag kommer kunna slappna av lite i Barca och hitta ny inspiration till allt.

En dag i taget och i morogn blir de Vejby stranden som jag Älskar...Jag ska verkligen njuta av tiden jag har hemma nu. Här har aldrig varit vackrare!!!! §*





Drömmer...


Chanel

Surrealistiskt, Vackert, Underbart..



Jag har aldrig någonsin sett någon finare bild....Har du?

RSS 2.0