ACNEpaper






Förstår inte varför de tagit så lång tid för mig att inse att jag borde köpa denna tidningen varje gång den kommer ut och jag går förbi. NU, idag tog jag tag i de, jag blev helt förstummad när jag öppnade den. Har ni inte köpt den så spring och gör de så ska ni få se något...Ni kommer förstå vad jag menar!

Bilder från helgen








Fredag.
Hysteriskt rolig kväll som började i Bryant Park, jag och Sara var tidigare än dom andra så vi gick o köpte blillig öl och satte och i parken. Snackade lite livssnack med en uteliggare, jätte trevlig, verkligen intressant att få höra om hans bakgrund och om livet som uteliggare i NY.
Sen kom Julle och Philippa in, då drog vi ner till Meatpacking och in på Brass Monkey, mycket bra ställe. Sen gick vi vidare med några andra till ett ställe som jag inte kan stava till, vi gick igenom köket och i massa gångar tills vi sen kom till VIP baren eller va fasen de va. Inte så jätte stort, svarta väggar och massa ljus, bra musik och allt for free. Vi hade galet kul och vi var alla 4. Typ första gången vi gick ut alla tillsammans, då kan de inte bli fel!

Lördagen skulle jag jobba hela dagen vilket var ganska tråkigt, men de var inte allt för ansträngande som tur va.




Battery park.







Söndag.
Vi åkte ner till Battery Park, tog med oss lite fika och satt o njöt av utsickten och av solen. Sen vandrade vi uppåt mot Soho, Fotografen var Philipppa, inte dåliga bilder hon knäppte av!!!
En jätte mysigt dag även denna. På kvällen skulle jag jobba som vanligt, så jag missade tacosen hemma hos Philippa. Typiskt.










Måndag.
Livet blir inte mycket bättre än så här.
Pick nick, Sol, Central Park, vin, Musik och mina underbara vänner, vi saknade dock Julle.
Sånna här dagar njuter man av varje sekund och ibland börjar man skratta för att man är så glad över att befinna sig just här i New York och få uppleva detta med dom amn tycker om!



Current Elliott Takes My Breathe Away







Current Elliott, jag hittade denna perfekta jeans klänningen i min favorit affär, ni som varit här vet vilken de är, jag vill ha allt varje gång jag går in där, allt har de inte blivigt men några saker har jag samlat på därifrån. Tyvärr har jag dock inte min jeans klänning. Jag provade den men den fanns inte i min storlek. Och nu efter att ha spanat in deras hemsida så får jag nästan panik.....Jag vill ha!!!

Att jag alltid ska vara olyckligt kär!


http://www.currentelliott.com/

Jag hatar rosa bloggar





Jag har storshoppat!!! Och J har tatuerat sig, grymt snyggt!
Helgen har varit bra, fest skandaler och shopping.

puss

051309




Morgon Picknick










En riktigt goe dag blev de idag. Vädret var underbart i morse så jag bestämde mig för att gå ut i gå innan gymmet och inte gå o lägga mig igen som jag brukar. Träffade en annan aupair som jag delade rum mä på de första dagarna i Stamford, trevligt, sen ringde Julle, hon var i pelham så vi gick en runda, sen tänkte vi att de va så fint väder att de vore synd att gå inne på gymmet hela dagen, så vi köpte bagels och åkte ut till Glen Island och solade istället. Härligt va de!
Sen gick jag därifrån hem så lite motion blev de idag endå.

Min kamera tar så fina bilder, om man vet hur man ska hantera den, jag har mycket att lära så alla bilderna nu är bara prov shots egentligen.

Puss

Inte BRA



Just nu är en jävligt dålig tid, eller dag jag vet inte.  Jag är trött på allt, framför allt på mig sjävl, hatar allt, kanske mest mig själv. Orkar inget och vill inget. Hatar alla de går bra för, dom tar allt jag har, all lust, all vilja alla tankar!

När är de min tur, när ska jag känna att jag är på rätt ställe, rätt plats och rätt tid??? När kommer allt jag gjort bli värt de.

Nä nu får de fan va nog, snart...kanske vi får se när energin kommer tillbaka.

Jag har kommit på att bloggar, tidningar mode gör att jag blir trött på allt, de blir för mycket och då vill jag inte mer. Så nu stänger jag av. Varför ska man bry sig om vad andra gör med sina liv och ideer när allt just nu handlar om att pussla ihop mitt liv och mina ideer.

 Nu är de jag som gäller, så kalla mig mer än gärna självisk!


Foto


Mamma & Jag





























Mycke bilder nu...lika bra o ta allt på en gång annars hade dom nog inte kommit upp, inte i detta tempot jag håller här nu iaf!
Men ni kan ju titta på bilderna också försöka inbilla er om hur mysigt, bra och roligt vi hade jag och mamma!
Mycke parkhäng, öl, mat, turist, NY bo...ja allt hann vi med!

Håll till godo kära vänner!



RSS 2.0