Ängelholm

Livet hemma är underbart, men de kommer faktiskt att kännas skönt att komma tillbaka! Har precis kommit hem från en mysig middag med mina tjejer följt av en liten runda på stan. Eller snarare en helrunda, vi besökte alla ställen i stan utom bahnhof och morris. Så ja en 5 ställen blev de, inte dåligt! Men allt känns som vanligt, känns som jag var här förra veckan. Men det är givetvis kul att träffa alla mina fina vänner.

Hoppas er julhelg också varit bra, än är den inte över!

I morogn åker jag och hälsar på min mormor och sen blir de hockey. Mitt första besök efter att ishallen byggdes om, känns lite konstigt men det ska bli väldigt spännande! Första elitserie matchen jag går på också.

Kl är nu nästan 02.00 och de är dags att sova. Puss och godnatt!


Mina Två Sista dagar i NY


Vi började dagen med Gudtjänst för att fira att det var den 4 Advent.


Sen bjöds de ju såklart på Kyrkkaffe som är himla trevligt. Godaste Kanelbullen någonsin!


Efter det blev det julshopping i Downtown, här ser ni Brooklyn Bridge.


Jag och Sara.


Efter all Shoppning åt vi en god middag på Spring St.
En fantastisk dag helt enkelt. Men den slutar inte där utan vi åkte vidare hem till Sara för lite julmys. Glögg och pepparkakor bjöds de på. Så här såg de ut...


Julia fixar julmusik och Philippa.....





I går bjöd Philippa hem oss alla på julfest aka tacokväll. Super mysigt verkligen, vi avslutade med dans. Jag vet inte vad de heter men dom har iaf en dansmatta till deras tv. Ganska klurigt i början men gissa vem som vann sista rundan. Jo jag! Skitkul. Känndes lite tråkigt att lämna dom igår, men de är ju bara för två veckor!

När jag vaknade i morse var jag jätte nervös, är de fortfarande. Kan inte fatta at tiden gått så fort, jag beställde resan i september och nu sitter jag här och ska åka om 3 timmar. SJUKT! men de ska bli såå kul o komma hem.

Vi ses i ängelholm i morgon mina kära vänner! hihi

Puss så länge

SWEDEN COUNTDOWN







SWEDEN COUNTDOWN







Sentimental




Ikväll har jag tittat i mina album som jag fick av Sanna och Emelie. Jag satte på lite Gyllene Tider, Billy ochFlickan i en Cole Porter Song. Bara Sanna kan förstå detta, de speglar verkligen hela min uppväxt, iaf stora delar av den. Jag och Sanna satt och tittade på Parkliv från 1981 minst 2 gånger om dagen ett tag, och det är ofta nu också som den filmen åker fram. Vi satt på mitt rum och planerade och drömde oss bort om allt vi skulle göra efter skolan. Vi skulle till New York. Sticka iväg och inte höra av oss till någon. Leva som Billy.

Sen jag kom hit har jag börjat komma ihåg och börjat tänka på mig, hur jag var när jag var i 8, 12, 14 och 16 års åldern. På vad som hänt och allt man gått igenom, hur jag har utvecklats till mig som jag är nu. Hur har de gått till. Mycket kan jag känna igen men faktiskt har jag förändrats till en nästan helt ny person. Det är nästan lite skrämmande, hur har jag redan hunnit bli 21, vet att jag har sagt detta många gånger förr, men jag hatar tid, hatar att den går så fort. Ibland kan jag önska att jag var 13 igen och satt hemma med Sanna och spelade stress och skrattade så tårarna sprutade på fredagkvällarna.

Konståkningen är nu nästan helt borta i mitt liv känns de som, de kommer aldrig försvinna men de tynger mig och gör mig väldigt ledsen ibland när jag tänker på att jag kanske aldrig kommer kunna åka som jag gjorde förr, tävla och hoppa som jag älskar. När jag väl åkte var de inte alltid lika kul att tävla eller att gå upp kl 7 en söndagmorgon för att åka till Hbg och träna. Men fan vad jag saknar de nu dom 17 åren jag laggt ner på konståkningen har betytt så mycket och de är väldigt svår att acceptera att det kanske är över. Jag hoppas att jag kommer få chansen att få börja träna igen, när jag är tillbaka i sverige. Men de kommer aldrig bli som förr, som de var!

Jag antar att de jag vill komma fram till är att jag har haft den bästa uppväxten man kan tänka sig. Jag har haft dom bästa vännerna, Sanna och Emelie som alltid funnits där. Allt vi har gjort har bara gjort oss starkare och jag vet att vi har hela livet tillsammans. Men barndomsåren kommer alltid förbli väldigt speciella. Sanna och jag har istort sett aldrig gjort något utan varandra därför har vi samma minnen och samma känslor om allt som hände. Det är först nu som vi lever våra egna liv, vilket känns konstigt men som kanske är bra. Men ibland saknar jag som sagt vår tonårstid tillsammans. Framförallt saknar jag dig och jag kan inte fatta att jag får se dig på Onsdag, Äntligen!

På dessa 5 månaderna jag varit här har jag verkligen lär mig mycket om mig själv och om mitt liv, jag måste säga att jag är nöjd med det, jag hade inte velat göra något annorlunda, jo jag vill ha kvar konståkningen.

Jag tror inte att jag ville komma någonstans med detta inlägget jag ville bara skriva av mig och spara känslorna jag har ikväll!

Jag Älskar mitt liv och jag Älskar mig själv!







Från Emelie och Sanna. Dom gör mig väldigt glad! ♥

SWEDEN COUNTDOWN







Julstämning Från Mitt Hem


Familjen Hords Julgran!


Jag har också fått lite lite Julstämning på mitt rum. Ser ni snön?

Från Julkonserten i Onsdags



Killen som sjönt få ortoligt fint!


SWEDEN COUNTDOWN









Engla 7 År




18/12 08

Idag är det Englas tur att fylla år. 7 år gammal blir hon idag!
Grattis Grattis fining!

Saknar er jätte mycket ♥

Love Moster Nellie

Onsdag



Dagen har varit fantastisk, från början till slut!

Dagen började med att vi bestämde att vi skulle åka till Ikea, fattig som jag var gick jag in på mitt konto för att föra över lite pengar, plötsligt ser jag att så fattig va jag tydligen inte. Det hade kommit in ett antal trevliga lappar på mitt konto som jag inte hade räknat mer, älskar sådana överraskninar. Så off till Ikea i Newark, tror att den på Long island är bättre men f*an så trevligt vi hade de! Det var jag Philippa och Julia. Det blev lite nya ljus, några lila plastblommor och lite gotte som jag myser med nu, vi han äver med taget faktiskt så där införskaffade jag lite pynt till mina julklappar och jag tog steget att prova en ny tandkräm, efter 2,5 år, tror dock att jag ska återgå till den gamla fter denna. Förmiddagen sprang väg och väl hemma väntade en annan överraskning. Jag har fått en digital box med massa massa nya kanaler till min lilla 12 tummare typ, bilder är perfekt och kontrollen är lite mer hypad!

Kvällen har vi spenderat på Mollys skola, dom bjöd på en jätte fin julkonsert som Molly var med i, super fint var de, det var deras kör blandad med en kör för blinda! Såå fint. Där var en kille som sjöng så finat att jag fick en liten tår i ögat, för första gången i mitt liv.

Nu sitter jag i mitt mysiga lilla rum med ljus, gotte, ny tv och rena kläder, underbart!

God natt på er, ses om en vecka, lite mindre hihi♥

SWEDEN COUNTDOWN







Wivianne Westwood



Älskar den här mattan! Vill HA

SWEDEN COUNTDOWN


JULAnda från New York

The City









Julshow. (Önskar att de va mina bilder men dom kommer ifrån en vän)


Philippa, Moa och Sara utanför Macy's.



En riktigt Amerikansk julgran står hemma hos Philippa!



Jul i landet utan gränser.






SWEDEN COUNTDOWN







SWEDEN COUNTDOWN







New York New York...



Har precis kommit hem från en väldigt trevlig söndag inne i stan. Började morgonen med att åka till Svenska Kyrkan för att gå på gudtjänst och få lite adventskänsla. Efter de blev de kyrkkaffe, svenskt kaffe och en god ostamacka. Så härligt när alla runt omkring en pratar svenska!

Sen blev de lite vandring i downtown. Efter några timmars ensamhet kom Philippa, Sara och Moa in så jag gick och mötte dom. Dom hade varit på Lusse fest i går efter deras Lucia tåg i kyrkan som jag missade ftersom jag jobbade, jätte tråkigt att missa de. Utgången bryr jag mig inte så mycket om, efter en alkohol och festfri månad känner jag mig väldigt pigg och hälsosam, mår faktiskt riktigt bra just nu. Hur som hellst så hade vi väldigt trevligt i dag!

Söndagar i City, hela stan känns annorlunda på söndagar, alla människor strosar runder, köper julklappar, äter brunch och bara umgås. Hur mysigt som hellst och jag älskar de.

Mina fötter gör ont...och nu är jag trött! Hörs i morgon, Puss och natti!

SWEDEN COUNTDOWN







SWEDEN COUNTDOWN







Fashion Trends


Nu har jag äntligen signat up för en kusr på Parsons. Fashion trends blev de, börjar den 3 Februari och de känns riktigt kul och spännande, att äntligen få göra något för sig själv som man tycker är kul och de känns som att denna kursen kan ge något så jag verkligen har användning för den.

Längtar!

Nu ska jag ut o röra på mig, vädret är inte de roligaste här direkt, ser ganska kallt ut. Det roligaste är här att i tisdags typ var de minus ca 1-2 grader, i förgår va de ca 15 grader. Lusstigt eller hur!?
Annar blir de nog en ganska lugn dag och kväll, har inga planer än. Förövrigt kom jag på att jag har en vit månad, har inte druckigt något sedan B va här och vi hade middag. Har inte blivigt av att jag gått ut något denna månaden och komme rinte göra de heller. Känns faktiskt också väldigt bra!

En annan sak är att min tyska vän såg Mr Big i förgår inne i stan, kul för henne!

Puss

SWEDEN COUNTDOWN







Julbak



Julstämning på hög nivå! Jag trodde julen här skulle vara något av en helt annan värd här, men än så länge har de inte funnits någon julstämning. Så vi tog saken i ena händer och hade en julbaks dag i dag hemma hos Sara. Det blev lussebullar, dom bev goda till slut men de var ett tag då de såg lite mörkt ut för dom stackarna. Samtidigt lagade vi också biffar med potatismos, fruktansvärt gott. Det gjorde vi bra, sen blev de ju då kaffe och Lussekatter till efterätt. Så nu är man åter igen mätt! Glömde kameran så ni får vänta ett litet tag med bilderna tills jag fått dom. Sa jag att julsångerna gick på högst volym!

Hemska trevlig förmiddag ♥

Blondinbella I Ängelholm






Blondinbella

Blondinbella landade i dag i Ängelholm för att föreläsa på Framtidsskolan, min skola!!
Jo ja jag läser hennes blogg, började faktiskt förra veckan med att göra de när jag var sjuk. Och nu ikväll var hon på Torstens. Faktiskt lite fräckt tycker jag!

Men jag går ju varken på Fram eller bor i Ängelholm längre!

Onsdag

 
En helt vanlig Onsdag...Tills jag går in på bloggen och ser att ALLT är ändrat, då har den bytat stilmall bara så där utan att jag visste de. Ja detta innebar ju att jag har fåt göra om allt som jag suttit och satt ihop under min blogg tid. Alla koder har jag nu fått göra om. Ja allt förutom innehållet då. Om de hade försvunnit vet jag inte vad jag hade gjort!
Men nu ska jag lägga detta bakom mig, jag har insett att jag aldrig kommer bli helt nöjd med min bloggdesign, jag vill mer! Men nu får de va så, min rygg värker.

God Natt!

SWEDEN COUNTDOWN







Story To Tell




Minns in den där parkeringsbötern jag fick för ca en månadsen nu? Gissa vad som hände i Torsdags? Jo de ska jag berätta.
Jag fick ett brev, i brevet låg parkeringsbötern, aldrig blir jag av mä den! Så de fanns inget annat att gör än att åka och betala den. Tydligen hade jag fåt den för att jag i ett parkerings hus ställt mig på en privat plats eller vad de va. Jag såg inga skyltar om de och de är ju inte riktigt det man tänker på heller när man parkerar i ett Parkeringshus?!
Inga pengar hade jag, hade precis så de skulle räcka till att betala bötern på kortet. Jag visste att jag hade lite bensin i bilen men efterosm ingen lampa lyst så skulle det räcka fram och tillbaka. Försäkerhets skull tog jag med mig kredit kortet som jag använder här ifall iafll. Tre kvarter innan polis huset börjar bilen hacka så jag svänger så snabbt jag kan in till sidan av vägen och såklart är de förbjudet att stanna där, men vad ska jag göra när bilen inte går i gång. Jag gick in till affären bredvid och frågar var närmsta bensin station ligger. Det va två mörka män som jobbade där, den ena var väldigt yr, det räckte lixom inte att den ena mannen berättade var den låg utan han skulle hela tiden upprepa vad den andra sa. Så jag orkade knappt lyssna så jag tackade och gick ut till ilen som stod med varningsblinkersen på. När jag satt där kom dom både ut och knackade så klart på varsin sida av bilen, han den konstiga va taxi chafför och erbjöd sig att köra mig till bensinstationen och den andra skulle stanna kvar och vakta så jag inte skulle få en parkeringsböter till.
Jag blev tvungen att köpa en tank och hela tiden medans jag betalade den och bensinen stod han och sa att: Spara nu den, men vet aldrig när de händer igen. Om och om igen sa han detta!
Köper jag den är de väll klart att jag sparar den, vad fan tror du?

När vi sen kom tillbaka efter ca 15 min hade polisen redan varit där men jag slapp bötern för han andra hade förklarat situationen som tur va. Nu skulle bensinen in i bilen och de skulle han den konstiga ju såklart fixa. Hur mycker som hällst läckte ut för att han inte gjorde rätt, den andra mannen stod bredvid och förklarade att han gjorde fel hela tiden, efter nästan mer än halva dunken var i går idioten till sin taxi bil och hämtar en tratt, sen var de bara att smidigt och lätt hälla i resten, kunde han inte tänkt på de tidigare??? Jag trodde jag skulle dö, var en ortolig lättnad när jag fick igång bilden och kunde köra därifrån.

Sen inne på polis huset måste man gå igenom en säkerhets kontroll, sen v'nta i en lång kö. När de väl var min tur förklarde hon att hon inte sett att jag parkerade på fel ställe bla bla bla, därför skickade dom tillbaka den. Hon sa att jag kunde gå till rätten mä de men de orkade jag inte. Så nu är den betalad och jag kommer aldrig att köra till New Rochelle igen, ever!!!

Den jävla böterna har inget annat än att skapat en massa problem och fått mig att må dåligt! Men nu är de över!
Jag har inte ens en dollar att leva på hela denna veckan, känns verkligen skit kul! Men så är livet antar jag!

Kan ju pigga upp er där hemma att Blondinbella kommer till Ängelholm, de ni!

SWEDEN COUNTDOWN








IM BACK


Ber så hemskt mycket om ursäkt för den sämsta uppdateringen på sista tiden! Det har faktiskt varit fullt upp och mycker roligt har hänt, men även lite jobbiga saker som gör att man tröttnar på Amerika.

En höjdare under dessa två veckor har var när B kom hit i hela 9 dagar! Vi hade de verkligen såå mysigt.




Mysig lunch i Central Park.

Vi hann med mycket, mycket. Och med mycket menar jag mycket shopping, julshopping, fikor och returang besök. Vi var även iväg på två svenska middagar med mina nyfunna svenska flickor. Riktigt trevligt, speciellt när Det är dans på vejby ängar kom på hemma hos F, då kände man den svenska energin och hur roligt man har med svenskar!
Annars ägnade vi måga kvällar framför SATC och med gott chocklad, med andra ord super mysigt hade vi.

Nu är här ju lite tomt men de är de värt!!!

B ♥

Det som tog upp mycket av hennes tid var att packa om väskan ca 3 gånger om dagen!

RSS 2.0