Be & Jag




Om två timmat är hon äntligen här!
Längtar såå mycket nu, går och tittar på klockan hela tiden. Sov så länge jag kunde för att väntan inte skulle bli så lång. Så nu har vi 9 hela dagar på oss att göra Manhattan! Allt kan hända!

Puss


Amazing Night!!!



Best Night ever in the city!!

Igår hade jag tveklöst den bästa kvällen någonsin, ensam!
Fashion partyt var väldigt trevligt, vinet var gott och kläderna var väldigt fina, Oksana Baioul Såg faktiskt ut som en transvestit men jag fick en bild på henne och mig och hon var också väldigt trevlig. Jag träffade en tjej från Ryssland som cokså var där ensam, jätte söt tjej. Så efter festen gick vi till en liten japansk resturang, kl var då runt 11. När vi sitter där kommer de in en kille, det var bara vi i resturangen, så vi frågade honom om han ville komma över och sitta med oss. Det visar sig vara Nate i Gissip Girl, Even better in person! ÅÅåååh jag är kär, såå trevlig och så fruktansvärt vacker att titta på! Bästa middagen någonsin trots att jag inte åt något!

Efter det gick vi vidare till Cain!

ÅÅåå så bra kväll och en ännu bättre sak!

B is coming in 2 days!!!! Kna de blir bättre! Efter lugnet kommer stormen.....


Long Time



Längesedan nu...har haft de lite tungt i veckan så har inte känt mig så motiverad direkt! Helgen som varit va ok..fredag kväll åkte jag in till stan på att gå på en Stand up show och allvarligt, bara för att man använder The F and S word minst 2 gången i varje mening betyder inte de att man är en komiker...Jag blev nästan förbannad i slutet när en 55 årig man står och berättar och skämtar om hela hans sex liv, dessvärre skrattade nästan alla så antar att de va mig de va fel på?!
Men de blev bara för mycket!

Lördagen va jag mä N, vi lagade mat och kollade Sex and The City filmen, lugn och skön Lördag!

Söndag åkte jag in till ett iskallt Manhattan, alla mysiga cafeer var fullpackade mä folk så vid 15.30 fick jag i mig lite frukost! Det bev mörkt ganska snabbt, upptäckte då att strosa runder på kvällen är fansktiskt mysigare och det är lite mindre folk ute!

Måndag så vr jag på en Thanksgiving dinner med alla aupairer i Westchester, träffade några andra svenska och vi hade himla trevligt, Gud vad jag saknat att hänga mä Svenskar. Ville inte de i början men nu inser jag att man har nog roligast när man pratar samma språk och är lite likasinnade!

Igår blev de långpromenad i två timmar och god havregrynsgröt till frukost!
Ikväll blir de fest med fri bar, det är nämnligen dags för Fashion Partyt, jag har inga förväntningar är trött på att bli besviken. Så imorogn får ni reda på hur de, det ska iaf bli kul att gå på något lite annorlunda!

Så så här ser livet ut just nu och om knappt en månad sitter jag på flyget, hem till Sverige!! ♥

??



Var ska jag börja!?
Jag har haft en ganska tuff start på de nya livet. I måndags gick jag på bio för att ha en liten trevlig kväll, såg Changeling, såå bra men en väldigt stark film, vissa stunder i filmen satt jag o blundade och höll för öronen, men ni måste se den! När jag sedan kom tillbaka till bilen satt där en liten trevlig lapp som berättade att jag hade fått parkeringsböter...50 $ bara...50 F*****G Dollar! Just i de ögonblicket rasade allt. Det sista jag vill göra är att ge bort mina pengar till polisen. Jag hade också precis varit på ett gym som jag tänkte köpa kort på, men nu, inga pengar inget gym, inga kläder inga resor in till stan...NADA! När jag kom hem var jag djupt deprimerad och ville bara hem till Ängelholm!

I förgår åkte jag tillbaka till New Rochelle för att betala, körde o letade i säkert 20 min efter polisstationen, när jag kom fram...STÄNGT! Fattades bara de, åkte till gymmet i stället eftersom jag har frikort där nu denna veckan. De gick ju inte jätte bra där heller, skitigt o bara massa getto männiksor som står o stirrar, så jag gick efter 20 min.

Igår gick jag upp ganska motvilligt och tänkte att jag måste utnyttja mitt fir kort så mycket som möjligt. Så tillbaka till NR, gick bort till polishuset, hela vägen gick de en man bakaom mig och skrek att jag skulle stanna och inte gå så fort, livrädd, skitförbannad sprang jag sista biten. Fick gå igenom en säkerhets kontroll och sedan vänta i en Lång kö. Redo att förhandla eftersom jag inte ville betala när jag hade laggt på pengar och allting. När de väl var min tur tittar hon på lappen och ber om ursäkt, Vi har haft problem med automaten dom skulle inte ha gett dig böter!

Då har jag gått i två dagar och mått dåligt och stört mig på allt, jag var redo att packa väska och åka hem och så var de bara ett missförstånd, jag fick behålla mina pengar och jag hade RÄTT!

Efter det skuttade jag till gymmet med känslan av att jag precis vunnit en miljon. Jag hade också beslutat mig för att inte köpa ett gymkort eftersom jag inte hade råd att betala 350 dollar plus 50 dollar till polisen på en vecka, så detta innebar att jag nu har massa pengar kvar. Därför åkte jag till Target och köpte mitt eget gym, en balansboll och hantlar är allt jag behöver...Allting Löst och äntligen känner jag mig som mig själv igen! Men är lite besviken över att jag förlorade två lediga dagar!

Nu har jag precis ätit en underbart god lunch, rester från igår men såå gott, L kan när hon vill! Idag började jag dagen med ett Pilates pass följt av ett spinning pass, bästa morognen på länge, känne mig mycket piggare och har mer energi nu. ONT har jag också men på ett skönt sätt!

Är väldigt nöjd med mig själv nu iaf!
Hur mår ni?

Kramar





It's Here



ÄNTLIGEN!!!
Min lilla bag har kommit och jag älskar den, den är perfekt, underbar och såå fin!
Inte vad ni väntat er men så mycket bättre..eller vad tycker ni!?

21 Birthday



Så här började min dag, inte som vanligt men helt ok...Jag vaknade vid 9, tände lite ljus och öppnade paketet från mamma. Här ser ni vad det innehöll...så simpla saker men aldrig blivigt så glad! Det blev lite godis till frukost.



När jag kom ner stod där en liten muffins och ett kuvert från min familj...Så då blev det en muffins till andra frukost!
Rästen av dagen var en lugn hemma dag, lite dåligt väder men de gjorde inte så mycket!


Födelsedags outfit, en ny liten väst som jag har sparade till just denna dagen!
(Jag är inte så stor som jag ser ut! )

Birthday Night

Kvälls outfit!



Kvällen började med champange på en svenska liten resturang, väldigt mysig!



Happy Houer



Sem kom personalen in med en liten bakelse och sjöng för mig!





Här tror jag vi avslutar kvällen! Vi var på Marquee i ca en timme sen tröttnade vi och åkte vidare till Meatpacking...Älskar!
Det var en galen och roligt kväll!
Dock kom aldrig min väska men jag klarade mig faktiskt!

Tack för alla hälsningar och presenter...!!

Puss från Cornelia 21

Fars Dag


Här står världens bästa och snällaste Pappa ..
Grattis på Fars Dag ♥



Det är fortfarande Fars dag här över, jag har inte glömt jag lovar!
Hoppas du hade en bra dag pappa, jag firar dig lite med att ha på mig din skjorta! Jag har tyvärr inte haft tillfälle att ringa...förlåt! Vi hör i morgon i stället!

Hej då hej då hej då!!

Catch 21



Väntan har varit lång, lång, men nu kan jag inte säga att jag känner någon lättnad direkt...hur har jag lyckats att bli 21 år, iaf i Sverige än så länge så njuter jag av mina sista 5 timmar som jag har kvar av mitt 20 år. Året har flögit förbi, kommer ihåg vad jag gjorde min sista dag som 19 åring, åt mjölkchoklad hela kvällen efter jobbet och satte upp mål för hur mitt 20 år skulle bli...

Jag skulle bli smal, därför unnade jag mig choklad i tron om att de va de sista jag skulle se av choklad de närmsta året, jag skulle dejta massa snygga killar, jag tänkte nog inte på att jag fortfarande skulle bo i ängelholm ett tag till. Jag skulle börja tvätta håret o alltid se fräsh ut, jag glömde också att man inte får mer enegi mer åren snarare tvärt om...Så nu sitter jag här en fredagkväll i Pelham New York, dagen före min födelsedag, chokladen är utbytt mot havregryns gröt med kanel smak, håret är nyfärgat och rent, med andra ord är jag sjukt motiverad att börja ett nytt sunadre och friskare liv....det vill säga utgång i morgon med så mycket gratis sprit man vill!

Jaja...för att sumera året så har jag haft mitt dröm jobb och jag bor just nu i min dröm stad! Jag vet vilka mina riktiga vänner är. Efter att mamma sa att i min ålder skaffar man inte några nya "riktiga" vänner utan dom har du redan slappnade jag av lite...insåg att jag är en väldigt lycklig 21 åring för dom vännerna jag har i sverige skulle jag aldrig byta ut för 100000000 miljoner dollar!

Jag kan inte annat än att vara nöjd, men kan trots inte trolla bort tankarna om hur jag har blivigt 21, de går inte. Jag är officiellt vuxen och nu börjar ett nytt liv en ny tid och detta året ska jag lyckas, inget blir som man tänkt sig det vet jag men jag ska göra allt jag kan för att lyckas och för att vara lycklig och för att mitt år här i New York också blir mitt dröm år, jag har inget att förlora!!!

It's catch 21!

På tal om väntan, jag väntar och väntar och väntar på att en man ska knacka på dörren och sträcka fram ett vackert litet paket där de står mitt namn på, ni kan nog gissa vad det är jag väntar på och kommer de inte i morogn blir jag väldigt besviken och hela min Outfit för kvällen blir näst intill förstörd!!!

Grattis till mig..4 timmar och 25 min kvar!

God Morogn!

Morgon runtinerna är avklarade och för första gången på denna veckan har jag inte gått o laggt mig igen efter att alla åkt till skolan. Nej jag åkte o köppte mitt kaffe, som blev en liten besvikelse, det smakade lite bränt. Annars är de det godaste kaffe jag någonsin druckit. Jag har läst igenom alla bloggar OCH jag har köpt min biljett till en Fashion event den 19 november. Det är inte bara en mode show utan det bjuds på drinkar och "dinner" men det som nästan är mest spännande är att Oksana Baiul OS guld Medaljör 1994 i konståkning kommer vara där. Detta kändes bara som en event, gjord för mig!
Äntligen får jag också användning av min fina blå klänning som jag fick av min kära pappa när han var här ♥

Jaha så vad ska jag göra resten av dagen??

Njuta, njuta av mina sista dagar som 20 åring...I morogn ska jag äntligen fixa håret så jag kan börja visa mig utan mössa igen OCH min väska kommer i morogn, hoppas jag! Ska försöka vänta med att öppna den till lördag, om jag kan!

Nu blir de nog ett avsnitt av Livet i Fagervik....å vad jag saknar svenska tv program!

Ha en bra dag!


Födelsedags Månad


Nu är den hem klickad, vilken de blev får ni se på Lördag eftersom de är en födelsedags present från mig till mig! ♥
Jag är väldigt nöjd!

In My Heart Forever



Konståkning ♥




Forever...

RSS 2.0