Antligen Fredag













Ja sa har sag min fredag ut! Forst var vid pa Cosi och lunchade, Jag, Jullan, Olivia och Philippa. Pa kvallen sen akte vi for att soporta Manhattanville College laget, hockeylaget da saklart! Jag svimmade nastan nar Julia, Olivia och Philippa sa att det var deras forsta hockey match nagonsin!! Sa kan vi ju inte ha de! Ja trotas att vi va dar forlorade dom enda, men de var faktiskt inte mer an ratt. Det var inget vidare till hockey!

Maten efterat daremot..riktigt gott var de som ni sakert kan lista ut nar ni ser bilderna. Va stannade kvar i Rye som ar en jatte mysigt liten by, tror jag namnt det innan.

Som ni ocksa sakert markt sa ar min dator fortfarande inte frisk, det varsta ar att jag vet inte vad som ar fel och jag vet inte hur jag ska gora for att den reparera den. Kan jag leva 6 manader utan en egen dator? Tror knappt de!

Ikvall ska vi dricka vin sa vi glommer alla vara jobbiga problem har. Philippa har lovat en Sleepover med taco ocg sakert en hel del annat mysigt ocksa! Vi hr en hemma kvall sa vi kan spara lite pengar for att kunna gora massa roliga saker sen nar varen kommer!
Sa jag far nog ga och gora vid mig lite nu, ar ensam hemma sa man far passa pa!

Hoppas ni har en trevlig Lordag hemma! Pussar

Ingen Vanlig Dag!



Nä för de är min Mammas Födelsedag!!

Hoppas din dag blev bra trots dramatiken! Din födelsedagspresent får du som du vet när du anländer till New York, jag ska klura ut något speciellt som jag ska bjuda ut dig på!

Jag är en känslosamm person men att sätta ord på känslorna är jag väldigt dålig på.
Men du vet att jag älskar dig och att jag hade inte klarat att göra någonting av de jag gjort om du inte hade stått bakom mig!

Grattis Mamma♥


Nu ar jag arg!

Fan vad detta ar trakigt. jag har forsoka allt med mig data men iget gar att gora for o hjalpa den. Vad ska jag gora utan den??? Det gar inte att leva har utan min dator, nu far jag anvanda en dator dar man inte kan skriva alla bokstaver, jag har inga bilder har, jag har inte mojlighet att ligga i min sang med datan i knaet och titta pa dom kallar oss artister!

Faan!

Om nagon kan nagot om datorer snalla hjalp mig!

Nu kommer helgens berattelse! I lordags tog vi de lugnt, en familj som vi bor granne med och som ar en van till min familj har fatt en ny aupair fran France. Jag lovade att ta med henne pa kvallen sa de gjorde jag, S, S och jag akte in till White Plains till cheesecake Fctory men dar var en timmes vanteko sa vi for snabbt ut igen och begav oss till en Indisk resturang istallet. Mycket skumt, men ganska gott! Efter de sag vi Slumdog Miljonar, en film fran Indien, passande! Den var bra men hemskt, man fick en liten verklighetscheck men den kan jag rekomendera.

Sondagen bjod pa en liten lyx tur in till manhattan! jag och S akte in vid 10 tiden. Gjorde ett jatte misstag och gick in pa HM. Ingen av oss skulle shoppa nagot, men de var ju lattare sagt ne gjort vill jag lova! Vad har hant med HM, varkollektionen ar helt utan granser, vill ha allt! Sen akte vi ner Downtown och motte upp Julle och hennes syster Olivia for en Brunch pa ett valdigt annorlunda fik, tank er indiska inredning, blandat med Peleka . Massa va allt, jatte mysigt och GOD mat! Sen gick vi i lite Vintage butiker, har lite svart att hitta nagot i sanna butiker med de ar vadligt kul att ga och titta pa allt. Hittade en extakt likadan rav pals som mammas for 40 dollar, ett fynd med andra ar men de kanns lite onodigt att kopa de nu nar vintern snart ar slut!

Sen var de dags for tjejerna att aka hem sa jag stannade kvar och motte upp P istallet som hade varit inne i stan for o saga hejda till en annan van. Sa vi hittade ett jatte mysigt fik/ resturang dar dom varit i The City, sa vi lyxade till de med ett glas vin och en pannacotta, hur mysigt som hellst!

Igar var vi hos Julia pa fodelsedags frukost, hon fyllde 20 ar!

Ja sa har gick de till och pa tisdag borjar jag skolan! Ser verkligen fram emot denna varen, vi har sa mycket vi vill hinna med och gora fragan ar bara om man hinner, vi har inte langt tid kvar har nu och jag har en kansla av att dessa manaderna kommer ga i varldens fart. Da kommer fragan upp...Ar man redo att lamna New York??
Just nu finns inget svar pa den fragan, tiden far avvisa detta!

God natt, hoppas jag kan fa sitta vid min dator i morgon!!

270109

A jag e ledsen!! Det har hant nagot med min data, jag ar ansluten till internet men de gar inte att komma at internet enda, fattar inte vad som hant! Och jag som hade massa jag ville beratta for er, nu sitter jag vid datan utanfor mitt rum menjag trivs inte har! Ska forsoka losa de pa nagot satt, fick en kansla av att jag fatt virus pa den, alla andras datorer funkar!

Hoppas allt e bra med er iaf! En resume om mig helg kommer snart hoppas jag!

Puss

It's over



Äntligen, jag kan nu leva ett normalt liv igen. Den sjuka helgen förra veckan omvandlades till en sjuk vecka. Det räckt inte med att Philippa och Jullan skulle få de, när min familj kom hem i måndags hde S fått det och sen a de dags för L på tisdagen. Vi trodde de va över, alla verkade må bra sen på onsdagen men på kvällen hör jag att någon stormar in på toan, och de va igång igen! Då ja de J tur. Vi delar toa hano jag så jag har fått hålla mig till källaren, utan tandborste och utan smik och smikborttagning i två dagar! Jag har andats i en handuk när jag varit här uppe och tvättat händerna tills dom nästan flagar isönder. Dom vita pepparkornen kan jag starkt rekomendera, en halv burk motverkar nog de mesta känns de som! Men nu är de äntligen över, städarna va här igår och stdade ut allt som har med influensan att göra!
Allt är rent och jag älskar de! Och jag klarade mig denna gången, Tack!

Igår firade jag med att åka in till stan med sara, vi åkte ner som vanligt till Meatpacking och tog ett glas vin på en jätte mysig resturang med bara yngre folk, tror också att vi stötte på några av Jay i The City's vänner där också!
Himla trevligt ställe iaf, så de komer vi att besöka fler gånger. Efter vinet gick vi över gatan till One, lite större och därför lite tråkigare! Vi hade lite högre förväntningar faktiskt, men nu har vi varit där, men kvällen i sig va trevlig!

Blev inga bilder har inget batteri i kameran men jag försökte att efterlikna bilder åvanför!! Önskar bara att mitt hår va lika långt som hennes!

Jaja ny dag...ska se om jag kan göra något av den! Puss

Lägg Örat Till

Just precis nu fick jag en aha upplevelse...
När man tittat på tecknat och andra barnprogram så ser man ofta att när de är någom man spionerar på så tar man fram örat lite med handen. Jag råkade göra de nu och plötsligt hör jag data bruset jätte tydligt!

Snacka om att jag börjar bli smart! Finally!!

Nytänkande



Denna dagen har inte varit mycket till dag, jag har iaf duschat och tagit på mig rena käder så på något sätt känns det endå bra! Mesta av tiden har jag spenderat i min säng. Med en sjal över axlarna och en filt över fötterna har jag utforskat internet.  Bland annat kom jag över några nya illisar. När jag satt och tittade på dom kom jag på att jag kan inte bara låta tiden rinna iväg, jag kan ju faktiskt utnyttja den! Hur många gånger i livet kommer man ha ett helt år fyllt med tid? Det är svårt på något sätt att verkligen skapa ett liv och ha en vardag när jag bara är här tillfälligt, ja jag har 6 månader kvar men endå. Jag ska iaf försöka göra så gott jag kan och komma igång med att försöka utveckla mitt tänkade, jag har också bestämmt mig för att jag vill bli smart. Inte livssmart för de är jag redan men skolsmart, allmännbildad, som jag inte ens kan stava till, fick slå upp de på google. Ja de är pinsamt, men så visst är de då bra att jag insett detta! Kreativ måste jag också bli, jag tror att under tiden jag varit här har mitt huvud blivigt lite förlamat eller hur man ska uttrycka de?! Jag har inte haft tillgång till de jag velat göra så sucksesivt har dom kreativa tankarna uteblivigt helt!
Tror jag får en nystart nu om två veckor när min kurs börjar.

En annan sak, för första gången längtar jag efter våren. När man bott i ängelholm har de inte gjort så mycket om de snöat eller varit kallt, allt har frullat på och allt funkar som vanligt. Här är det lite annorlunda. Det går inte att köra bil, ungarna har snowdays i skolan vilket innebär att skolan stänger när de snöar och vandra inne i stan eller sitta och vänta på morogntåget i slask är inget hitt. Att man sen ska behöva vakna halv sex på morognen av att skottmannen blåser bort snön med en lövblåsare är inte heller de man vill börja dagen med, trött e jag och trött blir jag av detta!

Bättre tider NU

A Sick Weekend



Uppdateringen har varit lite dålig det håller jag med om men helgen har gått i ett rasande tempo så de har inte funnits utrymme till att blogga något. Inte eller har de blivigt några bilder eftersom batteriet på kameran är slut så jag ska försöka beskriva allt så gott de går med ord i stället!

Ifredags var de Phlippas födelsedag. Vi va där på morgonen och åt en fruktansvärt god frulle. Massa mini bagels med nutella, frukt och annat fettigt och gott! Hon fick en väldigt trevlig överraskning på morgonen. När de plingade på dörren gick hon ut och öppnade och där stod....Hennes pappa! Hon hade ingen aning om att han skulle dyka upp så gissa om hon blev glad! Man blev nästan lite avundsjuk måste jag erkänna!
På kvällen sen så ordnade P:s host parents en jätte fin Sverige middag med svenska faggan på bordet och allting. Sara var så snäll så hon skulle komma o hämta mig innan middagen, på vägen dit sen blev vi Påkörda tro det eller ej!
Vi stod vid en ljussignal, bilen framför skulle svänga vänster, så när vi står stilla bakom bilen tänkte vi att då smiter vi förbi den eftersom vi skulle rakt fram, precis när vi börjar svänga ut lite kommer de en bil från ingenstans bakom oss och skrapar bilen på höger framsida så lampan och de där framme flyger iväg framför oss. Vi såg aldrig han som körde på oss igen! Han vände inte....idiot!

Vi ringde då Saras host pappa så kan kom o han ringde polisen så vi fick stå där ett bra tag och förklara för dom, men dom kunde ju inget göra. Mark Saras host pappa tyckte så förskräckligt synd om oss att vi hade behövt vara med om detta och visst de va ju ganska frustrerande men vi mådde ju bra vi va bara sura för att de hände och för att vi blev sena till middagen. Men vi är tacksamma för att de inte var allvarligare!

Efter middagen blev hela Philippas familj sjuk inklusive P. Någon form av kräkinfluensa så de blev ingen utgång utan vi va kvar där istället ett tag.

På lördag morgon åkte mig familj iväg till Vermont för att åka skidor vilket innebar att jag skulle vara ensam hela helgen fram till måndag. Underbart!
Jag åkte och hämtade Julia så körde vi vidare till Mallen. Jag hittade ett par jätte fina 70 talas marinblå utsvängda byxor. Älskar dom och ett svart fodral. Sen va vi här och gjorde vid oss, Sara dök också upp, drack lite vin och sen åkte vi in till stan, vi åkte ner till Meatpacking för lite mat. Nu blev det Julias tur att bli kräckig så hon fick ta första tåget hem, så jäkla tråkigt!!! Så va de bara jag och Sara kvar. Vi åkte vidare till Celler Bar. Bra ställe faktiskt riktigt fint!

Söndagen rörde vi oss iprincip inte, Julia hade hämtat sig lite men de blev en soff dag här hos mig, på kvällen åkte vi hem till P för ytterligare en middag.

Idag har jag vandrat själv i stan i snön, de har snöat hela dagen verkligen. Jag tog en downtown runda och förbi Carries trappa, första gången jag se den...speciell känsla!

Nu är familjen hemma och tydligen har Sophie fått influensan nu och nu sitter jag i min säng och försöker lissta ut hur jag ska kunna komma undan att bli kräkig! Nu är det äntligen Gossip och jag måste säga God natt!

Puss puss

Carolina Gynning





http://blogg.stureplan.se/gynning/

Jag älskar denna tjej! Jag sträck läste hennes bok så for den kom ut och jag bara längtar tills hennes nya Ego Women kommer. Nu tror pappa att jag är Out of my mind men grejenär att jag tror inte hon är så dum, inte alls faktiskt! Hittade denna texten på hennes blogg och jag kunde verkligen inte ha sagt de bättre själv! Det finns kanske en liten Gynning i mig trots Allt!


Jag älskar smink, nähä…tänker du! För ett tag sedan hade de ett reportage i Vecko Revyn som hette “kändisar utan smink”. Det var nog det mest löjliga jag har varit med om.Vad ville de komma fram till Åh kändisar är också fula utan smink. ja det tror fan det. Varför gå utan smink när man kan gå MED. Det är fullkomligt idiotiskt tycker jag. Killar säger alltid-”Men, Carolina du är så fin utan smink”!, du behöver inte sminka dig! Ne!j behöver! Jag behöver väl inte göra någonting egentligen INTE banta, inte sminka mig, inte jobba osv. Men det är inte jag. Jag gillar att vara upp piffad till tänderna, så jag kan gå och spegla mig på stan och känna.- DAMN I`M HOT! Ja !och då ställer sig alla frågan? Men varför är hon sådär ytlig den där Carolina Gynning? Kan det vara så att hon försöker fly från något och därför har blivit besatt av ytan. eller kan det bara vara så att Carolina Gynning älskar KILLAR, SMINK och DISCO och för den sakens skull inte behöver vara psykiskt sjuk. Jag kanske bara är född sådan lika ytlig som djup,such a saint and such a whore som Robbie Williams sjunger i den där gamla hiten, det är kanske jag. Kontarsternas kvinna, både smal och tjock, snygg och ful, kåt och bored på en och samma gång.Ja det är nog den jag är. Den som är allt på samma gång.

Om jag bara har hälften så mycket att berätta som hon har så kan jag vara nöjd. med detta sagt betyder de inte att jag vill leva hennes liv eller att jag vill vara som hon, men hon är klart en förebild!

140109

Där försvann inspirationen. Tänkte att nu skulle jag skriva lite om mina tankar men precis när jag skulle börja skriva kännde jag inte längre för de och orden i mitt huvud försvann lika snabbt som inspirationen stannade!
Så nepp blir inget just nu!

Jag har en vilodag i dag, jag var ute o sprang i måndags i nästa 10 minus och efter de fick jag så himla ont o lungorna, känns som träningsverk fast på insidan av halsen och ner i lungorna. Idag känns de lite bättre men de är endå ganska obehagligt! har någon av er varit med om detta kanske?

Imorgon hoppas jag på nya tag!
Hoppas ni har en bra dag♥


Are we humans or are we dancers??


Efter gårdagens jobbande sprang jag ut i bilen så fort L kom hem och åkte hem till Philippa för en sleepover med tjejerna, o gissa om de blev sleepover av de.
Bordet var fulldukat med räkor, ostar, kex, ja ni ser ju allt. Såå fint hade dom gjort!!


Vinet blev inte bortglömmt heller. Allt detta följdes sedan av spel, djupa samtal o allt var bara så trevligt.
Kvällen bjöd även på dans in på småtimmarna. runt 04.00 kunde man fortfarande se 5 tjejer dansa i köket till ingen annan än, tro det eller ej: Heut' ist mein tag.
Jag känner lite att den låden harvarit lite underskattad de senaste åren, den är ju faktisk sjukt bra!!! Så där förbrännde vi nattamaten sen!


Philippa har också precis som jag problem med blixten på kameran så nu har hon äntligen lärt sig hur hon ska göra för att inte se packad ut på alla bilder.


Jullan!


I morse åt vi god frukost allihopa, sedan blev det årets första tur in till stan. Det låg ett lugn över hela stan, jul stressen är över och folk har äntligen börjat njuta av de vackra vädret och av den underbara stan...eller är de bara jag kanske?
Hur som hells vi vandrade lite på Fifth, man hörde för första gången inga polisbilar, folk lunkade fram på gatorna och det var inte köer utanför affärerna. Underbart!

Att jag också fyndade gjorde ju inte saken bättre, jag har känat så otoligt mycket pengar idag, hihi!


Så här ser det ut i Cenrtal Park så här års!

Nu ör jag trött o ligger i min säng, de blir en tidig kväll i dag vill jag lova, i morogn back to work, inte lika kul men jag har något kul att se fram emot nästa helg också!

Jag tror att jag har något under sängen för de kommer konstiga ljud därunder ifrån, måste säga att jag är ganska så rädd.

God natt!!♥

100109

Nytt år, nya ting!
För att jag ska bli lite mer motiverad till att blogga så tänkte jag ny design. Så nu provar vi detta ett tag. Det jobbiga med designen är att jag vill så mycket med den men kan så lite, har ju inte heller alla finesser på min skruttiga data!

Hur som hellst, året började lite tungt men nu är jag tillbaka med postitiva tankar. Allt kan hända!

Tänkte visa några favoriter från Ängelholm


Underbara Ängelholms strand


Julmys med familjen


Resväskan var full med Julklappar



MM


Nyår I havsbaden


Gott var det kan ni tro!


Nyårs Gänget






Favorit


Min sista Lördag krävde en riktigt tjejkväll







Love


RSS 2.0