Fredag, Lördag Söndag...



Måndag igen då...tänkte blicka tillbaka på helgen så ni också får veta vad jag sysselsatt mig med!
Fredagen spenderade jag hemma, jobbade såklart, skulle åka och hämta M och hennes Kompis T...direkt när jag såg honom utanför resturangen där dom hade varit på ett Sweet 16 party fick jag kannslan att de här kommer inte bli en rolig bilfärd. Den började dock bra men slutade värre. Jag kan förstå att de inte kan vara roligt attv vara full och åka bil på dessa vägarna, mycket svängar ohc massa gropar i vägen. Men iaf, när vi nästan va hemma började han spy över hela sig och bilen. Så sjukt äckligt men hem kom han. Nästa morgon kom han in på mitt rum med en blomma, och innan han gick frågade han var bilnycklarna va.. haha, men han gjorde ett bra jobb med att städa den, kanske inte var så konstigt när hans mamma stod bakom honom med svart blickar! Jag tycker de va ganska kul!!!

Lördagen blev lite stressig, jag skulle med J på en skol play, hennes ena unge var med, en 2 ½ timme lång pjäs om häxor på 1600-talet. Dom var väldigt duktiga men de var ganska segt fakstiskt. Tanken var att vi skulle ut efteråt men efter pjäsen var man inte så sugen och ajg hade inte sminkat mig eller något så vi va sådär pepp. Men i vilket fall fingde vi N som skulle ut i WP, alla college männiksor hänger där varja helg på en skabbig bar men vi tänkte ge de en chans och för att möta upp dom andra svenskarna som vi inte träffat på länge. Så tänkte att vi kan ju åka dit och säga hej och sen åka hem igen. Men så slutade de inte riktigt, Vi va hos en kille på förfest, himla fin lägenhet hade han faktiskt, sen gick vi vidare till denna baren då, mötte upp dom andra svenska killarna och sen blev de förståss efterfest på Manhattanville College. Kvällen slutade inte förrän kl 7 på morgonen, varför sluta när de är som roligast!??
Jag känner att efterfesterna är lite av vår grej!

I söndags åkte vi ner till WP igen och mötte upp S och P, lunchade i några timmar och sen gick vi till Barns and Nobles och läste tidningar i några timmar. Skön slappe dag. Kom hem vid 6 och sen pratade jag mä köra P i mer än en timme. De va kul o höra din röst!!!

Ja såhär ser de ut just nu! Imorgon ska jag till skolan och hålla föredrag om ACNE så ska kanske börja förbereda mig nu!

Ha de en bra kvall! Puss

Twilight Helg Och Jag ar 14 Igen...





Helgen har varit som nastan alla andra helger med dessa tjejerna varit fantastisk! Faktiskt...
Vi alla fyra flyttade hem till P i fredags och va dar till i Sondags. Vi grillade, drack vin och drinkar, akte till WP och at lunch och va pa mallet. Kollade Twilight 2 ganger pa raken. Nu har aven jag blivigt drabbad av Twilight febern, jag och alla 14 ringar har i USA. Jag googlar och kollar allt som finns pa youtube, det handlar saklart om mannen har avanfor. Det gar inte att fa nog. Sa nar jag kom hem i sondags blev det att jag kollade filmen en gang till. Sa 3 gangen pa 2 dagar. De slutar inte dar for imorgon tanka jag att jag ska aka o kopa filmen, de ar vall enda lika bra!

I sondags var vi coksa inne i stan och ekonomi shoppade. Ett bar levis byxor for 7 dollar, en svart kofta fran HM trend som kostade 50 dollar men som var nersatt till endast 10 dollar, och en vit tisha fran Urban Outfitters. Supernojd ar jag som ni saker kan forsta.

Nu kanns de ocksa som att varen har kommit, lute svala vindar men solen ar framme och himeln ar blaaa!

Nu ska jag borja gora mig iordning for skolan! Ha de sa bra...

Party Night



Nude

I kvall flyttar tjejerna in hos P och vi stanar heeela helgen. Super mysigt, twilight filmen kommer ut i morogn sa den ska vi aka och kopa sa fort vi vaknar i morogn, jag har ju inte sett den an sa de ska bli mycket spannande, har ju hort sa mycket om den!
Innan dess blir de grillning och vin sen tankte vi ta oss in till stan. Jag kor lite pa denna stilen ovan ikvall!

Hoppas ni far en lika bra helg som jag kommer fa!! Puss
Nude - by liacornelia on Polyvore.com

Sweden???




Faan de borjar dra ihop sig kanns de som, breven blir fler och fler angaende min retur resa. Hur har aret kunnat ga sa fort, jag har ju precis kommit hit och nu ar de dags att aka hem. Kanns sjalvklart bra att aupair aret ar klart och att man snart blir " FRI"
Men jag vill inte lamna NY, har ju ingen aning hur langt tid de kommer ta innan man hoppar av flyget i Newark igen. Jag ar trott pa amerika och den amerikanska livsstilen de ar jag verkligen, den ser man valdigt mycket av har ute men som jag sagt forrut, New York ar inte Amerika. Nar man vandrar inne pa Manhattan ar de en annan kansla. Du kan valja vilken del av staden som ar du. Jag alskar NY och jag vet att de kommer nog inte ta sa langt tid innan jag ar tillbaka, allt gar om man vill. Men samtidigt vill man ju se mer av varlden, de finns ju en varld utanfor Manhattan trots allt. Mamma har ratt de ar inte latt att vara ungdom i dagen samhalle, men jag ar otroligt glad over att vi har mojligheten att gora vad vi vill, granserna satts ju bara av oss sjalva och planboken saklart, de ar den som skapar problemen. Men som sagt finns viljan sa tar vi oss dit vi vill!

Tyvarr slutar de inte dar, fragan ar ju vad tusan vill vi / jag??
Nagot mal maste goras och nagra planer masta smidas, allt kommer inte till en.
Jag far lusska vidare, ett beslut ska tas innom en manad.

VAAAAR





Min stora ledstjarna just nu inom mode varlden ar Lovisa Burfitt, nar de kommer till Illustrationer, kladskapande och fotografier ar hon helt klart bast enligt mig! Ni lar fa ser mycket mer av henne i bloggen framover!

Jag formiddagen har jag sovit bort, var inte alls meningen, sa ringer P som ar ute och ar duktig och gar och sager att det ar varsta varvadret ute, att hon bara har en troja pa sig, det ar verkligen inget man vill hora, jag skulle ju ocksa varit ute var planen. Nya tag nu blir de lunch i Larchmont och det ar inte helt fel de heller!

Ha en bra dag, pusss



Sa Ska De Lata






Detta ar banne mig de basta jag sett pa Sa Ska De Lata. Spana in Brolle i bakgrunden ocksa...Han gillar jag!!

My Mood Today



Daywear

Dett hade jag kunnat tanka mig idag! Men da far den stora borsen oppnas.

Skjorta: Oversize from Donna Karen
Shorts: Sass & Bide Atom Of Loved
Boots: Loeffler Randall
Skarp: Matthew Williamsson
Solglas: Oliver Peoples Marclay
www.net-a-porter.com
Nagelack: Essie
www.essie.com
Vaska: Alexander Wang
Daywear - by liacornelia on Polyvore.com

Sondag












Menyerna hade dom finaste bilderna som omslag!








Saras coola boots..

Har kommer lite bilder fran forra Sondagen. Jag Sara och Julle akte in for att strosa runder. Vi borjade i Chelsea, dar satten vi oss pa en mysig "homo" resturang, overallt satt dar brunchande mann, sa vi drog ju vara slutsatser av den fakta vi har ocksa. Iaf jatte trevligt, dar satt vi o drack ol och at gott i nastan 3 timmar. Vi gick sedan vidare till meatpacking, Soho och avslutade i Lower East Side, for er som kanner till staden vet att vi var nastan over allt i Down Town. Sa vi gick in pa ett annats stalle i LES for en ol till, till sist avslutade vi pa en annan resturang med middag och ytterligare en ol! Behover jag tilllagga att vi hade hur trevligt som hellst denna dagen. Jag kom for andra gangen pa detta aret hem tomhant! Kande mig mycket nojd!

My Wishes



Spring Trends

Sa har har jag underhalligt mig denna Lordags Kvall. En del saker finns i min garderob redan, men jag har en lang ko av saker som ocksa vill komma in!
Spring Trends - by liacornelia on Polyvore.com

I.D







Idag provade jag mitt nya I.D smink som jag koppte for ett tag sedan. Gillar de faktiskt, var lite skeptisk till de innan, trodde inte att de skulle tacka sa bra men de blev ratt bra till slut. Kanns valdigt skont att ha pa sig ocksa. Gillar coksa att man kan ha de pa sig nar man sover utan att huden tar skada. Ibland nar de blir sena kvallar orkar man ibland inte ta av sig sminket o da far jag alltid sa daligt samvete, nu behover jag inte fa de mer!

Ikvall blir de sleepover at my house, ungarna ar hos sina kompisar tills i morgon sa jag far vara ledig, men jag gillar inte att sova helt sjalv har, har bara gjort de en gang, da fick jag kora in oronpropparna sa jag inte kunde ligga o lyssna om jag horde nagot konstigt nar jag skulle sova. Det varsta ar nar de blaser, da far jag massa konstiga tankar. Det ar sa jadrans skont att vara ensam ma S & J dom ar super duktiga och enkla att ha och gora med. Igar bjod jag pa Spagetti och kottfarssas, vi har akldrig haft de innan och de gillade dom, sa mycket sa J sa: You should replace mom!

Idag har vi tranat for forsta gangen denna veckan, de ar ju Spring Brake nu sa tiderna ar lite konstiga men de kanndes skont, dar e sa roliga manniskor ibland plus en ganska het kille som jobbar dar, hanns flickvan ar skit tradit men de verkar han skit i!

Ha en trevlig helg!!

Ps: Emelie jag alskar dina mail och jag kan inte beskriva sa glad jag ar for din skull!! Du ar vard de basta och de verkar du ha fatt nu!! Puss

Crasch Down



Sadar ja, nu har datan laggt av IGEN! Antagligen har jag virus eller nagot pa den sa nu far den vila nagra dagar sa kanske den funkar igen sen i slutet av veckan, som den gjorde sist. Jag som tanka lagga upp bilder fran helgen idag, har ju dom pa min data. Fan de har ar riktigt jobbigt!!
Jag har iaf laddat hema massa nya latar och uppdaterat min Ipod, de ar namnligen inte gjort sen forra sommaren ungefar, kunde hela spellistan utantill, sa nu har jag fatt en lite ny spannade vardag!

Idag akte L och M sa nu ar de bara jag S och J hemma i hela 9 dagar. Ganska skont. Ska farga haret denna veckan, kanner mig riktigt sunkig, massa timmar pa gymmet blir de!

Uppdateringen har blir kanske lite dalig nu nar jag maste ha denna datan, har inga bilder eller nagot har ju!

Vi hors nar vi hors, ha de sa bra allihopa! Puss

Hoppar av glädje och gråter av Tacksamhet!



Idag när jag satta på datan så kom skype chatten upp, där skrev pappa att han varit i stan och köpt min kamera!!!!! DEN ÄR MIN!! Blev såå Glad! Vill bara ha hit den nu direkt men tyvärr måste jag vänta tills att mamma kommer hit den 23 April, lång väntan!!

hihii jag har fått en kamera!!!
Tack snälla snälla pappa!!

En kväll i Meatpacking













Kvällen tog en rivstart nere på en bar i någonstans i Astorplace området, 5 shots för 10 dollar, vi delade på fem då såklart! Sedan gick vi neråt mot Nolita men bestämde oss sen för att bege oss till Meatpacking istället, ett säker kort. Vi satte oss på en vinbar, efter sex veckors nykterhet delade på en efterlängtad flaska vin. Sedan gick vi till One och konstaterade ytterligare en gång till att detta stället inte är sådär jätte bra, men de blev bra tillslut och kvällen fick ett flippat slut, Hysterisk kul hade vi! Vä träffade några musikkillar från L.A, de visade sig att dom skrivigt Flo rida's nya låt, right round. Kollade upp dom idag på myspace och dessa killarna va riktigt bra, gillade verkligen deras musik. Ikväll är jag hemma och jobbar men de är rätt skönt. Det är bäst att gå ut på fredagar har jag kommit på för helgen bli mycket längre. Imorogn blir de stan, tänkte gå och kolla konstgallerior och marknad i Chelsiea, jätte mysigt!

Imorgon är de sommartid som gäller!

A Good day!


 


 



So...idag vet ni vad, idag har jag gjort slag i saken och tvättat, äntligen skulle ha gjort de i flera veckor nu känns de som, inte nog med de, jag har tränat, börjat på min lookbook, fixat bilen och städat, en bra dag helt enkelt har verkligen legat på latsidan en tid nu men nu är de nya tag som gäller!
Jätte jobbigt nu kommer jag inte på något att skirva, flera gånger om dagen kommer jag på saker som jag vill berätta om men nu när jag väl sitter här är huvudet tomt!

En sak som jag vill säga är att jag tänker mycker på alla där hemma, vännerna som är ute i världen och reser, saknar er mycket!!

Hoppas på att tankarna stannar kvar lite längre i morgon, Puss och God Natt!


Mamma och Pappa..jag har ett förslag till er, hörs angående detta i morgon!


040309











Tänkte att jag skulle visa mitt arbete (så det inte går till spillo helt, eftersom ingen läste de där utan bara tittade snabbt) som jag gjorde till skolan, så nu får ni läsa de istället om ni vill, räkna med att där säkert är ett och annat stavfel. Vi hade redovisningen igår, det var en annan tjej som också hade valt Anna Sui. Men allt gick bra, jag va lite nervös, är inte någon jätte van föreläsare på engelska direkt.
En i min klass har fått jobb som Anna Vintours assistent, hur cool ät inte de, dröm jobbet, fast endå inte. Vad jag hört ska hon vara ännu håradre och tuffare än hon föreställer i Djävulen bär Prada. Ska bli spännande nu och höra hur de går för henne, nästa gång hon får tid över att komma.
Min lärare berättade att Anna Sui är väldigt svårt att jobba för, hon ger tydligen ut många internchip men hennes anställda får inte titta henne i ögonen, man ska bara stå och titta ner i golvet och ta hennes order och jobba hårt. Löjligt måste jag säga, de är ju som att förnedra sina anställda som jobbar för att hennes företag ska gå så bra som möjligt. Men de ör så det är här i USA. Man är sitt yrke och titel och ska därför bli behandlad efter de, oavsett om man är på jobbet eller utanför och skulle man någongång säga Tjänare eller du så har man gjort sin sista dag på jobbet. Mycket lusstigt!

Tillbaka till skolan igen, det största samtalsämnet denna gången var att Michelle Obama hade visat armarna i sin gula klänning på inflytningsdagen, det var ju inte riktigt passande, humm!? Men som någon sa att hon tränar ju på gym varje dag som vem som hellst så jag tycker de är ok, hon är ju i bra form för att vara i 40 års åldern. Herregud...kroppsidialet här är inte rimligt och jag är såå trött på de, hela tiden överallt visar dom 500 olika reklamer om hur du ska träna och göra för att gå ner i vikt snabbt, lätt och smärtfritt, för någonting får inte vara svårt eller jobbigt för en amerikan, du beställer bara hem mat från en firma som kommer och lämnar maten hemma hos dig för bara 5 dollar om dagen! Att dom orkar.
Som ni märker är jag lite trött och irriterad på allt, så nu ska jag sova så jag vaknar pigg och utvilad i morgon.

Puss och godnatt!

010309



Lite tankar jag haft under dagen är..Speciellt en som jag stört mig på hela veckan på gymmet...ja jag har tränar  varje dag!! Iaf det är när de kommer folk för att träna i tex, vanliga skor, platta vanliga skor, hur tänker man då?? Eller när dom kommer i vardagsbyxor och pike tisha...Varför? Ska man träna ska man träna på riktigt, huvudsaken är väll att man tränar tänker ni säkert nu, men nej så tycker inte jag, för hur bra blir träningen igentligen när man tränar i vanliga skor, knäna tar skada, ryggen tar skada, du orkar inte lika länge, skorna tar kraft istället för att ge kraft. Vanliga kläder som du går i hela dagen vill man ju inte svetta ner helt vilket innbär att man håller tillbaka, inget positivt i det hela har jag kommit fram till!

Idag har jag cokså kollat lite på melodifestivalens bidrag. Det värsta jag sett i hela mitt liv!! Att dom ens ställer upp med sina egna ansikten, jag skäms och kunde inte titta klart på ett enda bidrag! Slopa den tävligen är min åsikt!

Dagens gärning har jag också hunnit med...Jag och Julle var på target efter träningen, Alexander Mc Queen har gjort en kollektion för Target och jag hittade en fin tröja för en liten summa, jag höll i den en kvart men sen hängde jag tillbaka den, jag gick ut tomhänt!! Nöjd!

Jag har också tänkt e hel den på Barcelona, på flyget hit kollade jag på Vicky Christina Barcelona två gången, ikväll såg jag den en gång till. Man kommer på varför Europa är såå mycket bättre än USA (enligt mig) Jag älskar New York, men för mig är inte NY riktigt USA, en lång förklaring som jag inte tänker gå in på. Iaf jag saknar Barca, Mycket! Önskar att jag kunde njutigt mer av staden när jag hade chansen, i sommras njöt vi verkligen, men när jag väll va där en längre tid hade jag verkligen möjligheten att göra massa saker och utnyttja allt som finns där, Barcelona har en viss stämmning eller luft, energi som påverkar en, men jag kände inte den då, för två år sedan! Nu känner jag att jag är inte helt klar med den staden heller, NY vet jag att jag aldrig kommer bli klar med, jag ska bo på manhattan en period i mitt liv, sen kommer jag återkomma hit minst en gång om året, om jag har möjlighet! Barcelona vill jag ge en chans till, men då pratar vi bara om ca 2-4 månader. Sedan är det resten av världens tur...men först Malmö!

Lite sömn först hade kanske inte varit fel!

RSS 2.0