Fredag

Nu har jag äntligen börjat komma igång lite med mina bilder!! Men som sagt livet här på ön är ganska stillsamt, än så länge, vi hoppas att våra familjer kommer hem i tid i kväll så vi hinner ut och ta ett varv på dansgolvet på Sconner och få i oss ett par Cherry coke drinkar...

Igår var jag och Anna inbjuda till en Tennis pro dinner, vilket var trevligt, tennis folket är inte så tokiga måse jag säga, men där är en tjej, jag kan inte rikitgt lissta ut om hon är en kvinna eller man, eller båda delar!? Men de var en trevlig kväll och de var kul att prata med lite nytt folk, som dessutom ser ganska bra ut!!

Jag tror jag har nämnt något om den Ukrainska tjej som också är aupair här, hon bor i de huset vi var i igår, varken jag eller Anna tål henne längre och igår gjorde hon de värre! Hon berättade att hon har en 35 årig rysk pojkvän här i New York, för två dagar sedan gjorde dom nästan slut för att hon hade träffat en 40 årig man som hon hade sprungit på på gatan, han hade frågat om hon ville gå ut med honom och de ville hon tydligen, detta hade hennes pojkvän fått reda på på något konstigt sätt. Saken är att denna tjeje är 19 år och dejtar inte någon som är under 30. Men vem går ut med en man som man har kännt i 5 min när man dessutom har en pojkvän?? Men nu hade hon förstått att hon älskade sin pojkvän och att han är en bra man, mycket på gund av att han köper allt till henne och har mycket pengar, de är tydligen de viktigaste enligt henne! Så nu planera hon att gifta sig med honom om 2 år när hon är 21 så hon kan stanna kvar i USA och leva på hanns penger!

Brilliant plan tycker ni inte!

Behöver jag nämna att jag inte tänker umgås med henne mer!??
Nog om de...


Den här lilla mannen hittade jag i dag när jag skulle gå ut med soporna, gissa om jag blev förvånad!!
Nu ska jag göra mig klar för lunch på clubben med A. Äntligen har jag också fått bilderna från Lobster partyt, ska visa er senare!!

§*

Kommentarer
Postat av: ida

hej. vad mycket du hade skrivit sen sist, man blir så glad då. Väldigt kul att följa dig. jag tycker du ser ut att må bra iaf, gott att vara brun med. här hemma är jag vinterblek. Äntligen har jag semester men ingen sol i sikte. Slutade alltså på jobbet igår så tyvärr hinner jag inte hälsa till någon, men de har frågar mycket om hur du har det. Ikväll är det kräftskiva hos Ludde men först lite poolhänh nu på eftermiddagen, skoj. ´Skaldjur är så gott, din hummer såg inte fel ut. Angående min header så hr jag gjort den själv men som sagt jag vet inte riktigt hur. Använde bara paint och la in bilden sen. Love you. puss

2008-08-16 @ 11:50:41
URL: http://therooibos.blogg.se/
Postat av: B

C. Jag saknar dig. :'(

2008-08-16 @ 13:14:08
Postat av: Pernilla

Heej C!!

Gud vad glad jag blir att jag kan följa dig på bloggen du är grym på uppdatering. Måste skypa snart!!

Puss på dig hjärtat

2008-08-16 @ 18:08:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0